Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Ale o Diablo 4 czy 2?

Panie to już nieaktualne. Teraz to V będzie.

A tak na serio to nie spodziewałem się zapowiedzi nowej części. Chyba stwierdzili że nie ma co ratować i trzeba od zera nową grę robić. 

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Asag napisał(a):

Panie to już nieaktualne. Teraz to V będzie.

A tak na serio to nie spodziewałem się zapowiedzi nowej części. Chyba stwierdzili że nie ma co ratować i trzeba od zera nową grę robić. 

Chyba tak, bo miedzy D3 a D4 była spora rożnica czasowa. D4 mi kompletnie nie podeszło. Kupilem dodatek i leży do teraz nieograny.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ale jak to? Nie będzie dlc do 4 z ubiciem Diablo?

Będzie... bo na prezentacji Diablo 5 mówili, że akcja dzieje się w świecie gdzie wygrał Diablo.

Czyli będzie jeszcze dodatek do Diablo 4 w którym Diablo wygra... albo zakończy się tak jak Diablo 1 i nasz bohater wbije sobie kamień w czoło:cool:

Edytowane przez Spychcio
Opublikowano
37 minut temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

Ja to widzę tak że diablo będzie dopiero w diablo 5 albo będzie walka z diablo pod koniec diablo 4 i on wygra.

Dawać 22:45 XDDDDDD pokażą d5 :D

Podobno jesień 2029 a bankowo przejdzie na pierwszy kwartał 2030:)

Opublikowano (edytowane)

@Spychcio @Reddzik @ODIN85

No i chuj westmarch dopiero w diablo 5 :E

chyba że pod koniec d4 też będzie

czekamy jutro na 20 godzine na panel z diablo 4, mam nadzieje ze bedzie info co z dodatkami skoro jeszcze 2,5 roku do d5.

ale samo d5 brzmi KONKRET

Fajnie ze umieli się przyznać że z d4 nie wyciągnął tego co by chcieli i zrobią d5 od zera :witojcie2:

Edytowane przez Mistrz zakonu Paladynów
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Szkoda czasu na pierdoły o karawanie... :kupa:  Co będzie z Diablo 5, to dowiemy się za 3 lata po premierze, na pewno nie stanę w kolejce do kupna preorderu. Zresztą za 3 lata, co będzie, może koniec świata, koniec grania, cena za 500zł za grę.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

https://news.blizzard.com/en-us/article/24297204/diablo-v-forging-the-next-era

1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Szkoda czasu na pierdoły o karawanie... :kupa:  Co będzie z Diablo 5, to dowiemy się za 3 lata po premierze, na pewno nie stanę w kolejce do kupna preorderu. Zresztą za 3 lata, co będzie, może koniec świata, koniec grania, cena za 500zł za grę.

Tak czy siak musi być jakiś dodatek do D4 bo w kolejce jest baal lorowo po mefisto, oby jutro było info.

Opublikowano
32 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Ale na Diablo trzeba czekać do Diablo 5.

2 godziny temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

Ja to widzę tak że diablo będzie dopiero w diablo 5 albo będzie walka z diablo pod koniec diablo 4 i on wygra.

Dawać 22:45 XDDDDDD pokażą d5 :D

No i tak naprawdę to nic nie pokazali. A co do Diablo to skoro D5 ma być w świecie gdzie Diablo wygrał to wydaje się logiczne że pojawi się gdzieś na koniec D4. 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Wolałbym D1 Remake albo dodatek do D2R :( a to będzie:

Diablo V:eilguard

Ja też ostatnie diablo jakie ograłem to była 3 , ogromne rozczarowanie Blizzardem

Zdjęcie z forum d2jsp informacje zostały podanenprzez mrlama

Screenshot_2026-09-13-00-13-31-09_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano

30 rocznica Diablo.. żenujący event w D4.. koncepcyjne bzdury o grze, ktora wyjdzie z x lat.. i tle w temacie. Mglista wizja gry tworzonej przez ludzi, którzy nie rozumieja idei h&s i tworzą "hamburgery" nastawione na wydojenie masowego, nie wymagającego gracza, Jesy na co czekac.. Hype!! Blizzard to obecnie dno. Dobrze, że ni eogladałem, bo bym sie tylko przed snem poirytował. :)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, voltq napisał(a):

Ja też ostatnie diablo jakie ograłem to była 3 , ogromne rozczarowanie Blizzardem

Dla mnie to już nawet Diablo 3 było syfem, czyli seria Diablo skończyła się dla mnie na Diablo 2. Oczywiście ukończyłem również Diablo 3 i Diablo 4, ale tylko zależało mi na wykonaniu zadań i przejściu fabuły. Grać różnymi postaciami jak w Diablo 2 nie miałem zamiaru, bo gra nie jest tego warta. Przejście jedną postacią na poziomie Udręka I w Diablo 4 jest aż nadto wystarczające.

• Like 1
Opublikowano

I to już jest prawdopodobnie koniec rozwoju D4, bo zasoby pójdą na produkcje 5. Doszli do wniosku, że bardziej wydoją graczy tworząc 5 niż rozwijając 4 . Koniec będzie bardzo podobny do D3, gdzie gracze dostali ochłap w pstaci dlc z nekromantą.

• Like 1
Opublikowano

Dlatego się cieszą że moim ostatnim diablo było diablo 3 , liczyłem na remake 1 albo jakiś remaster na silniku d2r , plus rozbudowanie aktu 4 w d2r i inne dobre zmiany , może jakieś umiejętne połączenie D1 i D2 , strasznie nisko upadł Blizzard