tgolik 548 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Sprawdziłem, Indiana na How Long To Beat - 15,9 godziny główna fabuła - tyle, co lubię dla przerywników między otwartymi światami. Właśnie kupiłem. EOT. Edytowane 14 Lutego przez tgolik
lamparcicho 697 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Rzekł miszcz skippowania wszystkiego co moszna skipnąć 1
Pavel87 703 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 9 godzin temu, tgolik napisał(a): Sprawdziłem, Indiana na How Long To Beat - 15,9 godziny główna fabuła - tyle, co lubię dla przerywników między otwartymi światami. Właśnie kupiłem. EOT. Warto też robić zadania poboczne i odgrywać tajemnice, w sensie jak ktoś lubi klimat Indiany to się odnajdzie 🙂 ja nie zrobiłem wszystkiego a grę skończyłem w 33 godziny 1 1
Godlike 880 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Ja póki co w Watykanie zrobiłem 3 z 4 to mi się podobały, szczególnie zadanie w którym pomagamy reporterce.
ODIN85 3 503 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 3 godziny temu, lamparcicho napisał(a): Rzekł miszcz skippowania wszystkiego co moszna skipnąć Nie skipowania tylko traktowania każdej gry jako fabularna 1
Godlike 880 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) W przyszłym tygodniu ma się pojawić update 3. https://www.ign.com/articles/indiana-jones-and-the-great-circle-update-3-set-for-next-week-will-bring-important-fixes-as-well-as-nvidia-dlss-4-support Edytowane 15 Lutego przez Godlike
tgolik 548 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Zacząłem grać. Pół godziny w Opcje, w tym DLSS SWAP na najnowsze biblioteki. Stanęło na "suwaki na maksa w prawo" łącznie z PT. 4k100-110fps w trybie balans + FG. I pół godziny w samą grę. Jest klimat, jest filmowość, zbieram posążki po bitce w muzeum. Grafika przednia, eksponaty, gabloty, wnętrze sali - jak w grach SONY, może jedynie łączenie sekwencji filmowych z gameplayowymi troszkę chrupie. Jeszcze tylko decyzja przede mną - pełna eksploracja, czy tylko elementy wymagane przez fabułę?
Alek_M 233 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 19 minut temu, tgolik napisał(a): Jeszcze tylko decyzja przede mną - pełna eksploracja, czy tylko elementy wymagane przez fabułę? Pełna eksploracja dzięki której odwiedzisz miejsca, które przy głównym wątku byś pominął( tzw. lizanie ścian) 2 1
tgolik 548 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Od lizania ścian w innych grach już mnie język boli. Ale jeszcze pomyślę. Generalnie to chciałbym zagrać w jakąś grę, co ją można skończyć zanim pojawi się przesyt. 1
Sheenek 330 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) To rob fabule i te boboczne ktore cie interesuja. Gra dosc szybko pozwala skakac pomiedzy odwiedzonymi juz lokacjami, wiec zawsze bedziesz mogl wrocic I dokonczyc zadanie, zebrac znajdzke itp. Z rzeczy ktore wplywaja na rozgrywke znajdujesz ksiazki na skile i ulepszenia postaci, i tez lekarstwa do odblokowania ksiazek na zdrowie i energie. Edytowane 15 Lutego przez Sheenek 2
tgolik 548 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Generalnie cieszę się, że kupiłem grę. Wieczorkiem spróbuję pograć cięgiem ze 2 godziny. Początkowo myślałem, żeby poczekać do przyszłotygodniowego patcha.....
tgolik 548 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Znudziło mnie bieganie po Watykanie, jednak wszelkie elementy gry przeplatane cinematicami są pierwsza klasa. Chciałbym więc przebiec grę po głównej fabule traktując ją jak interaktywny film. Czy muszę zbierać znajdźki i ulepszać postać, żeby skończyć grę na łatwym poziomie (ten drugi od dołu, chyba umiarkowany czy coś i najłatwiejsze zagadki).
tgolik 548 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) No, Panie i Panowie, dzisiejszy patch daje radę! Gra wypiękniała z pełnym PT, spokojnie można włączać DLSS jakość a nawet DLAA jak komuś starczy 70 fps w 4k. Frametime wyrównany i drobne stuttery znikły. Oczywiście piszę to po profesjonalnym, półgodzinnym testowaniu. Dobra robota, Machinery. Edytowane 20 Lutego przez tgolik 1 1
Godlike 880 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego To Becia umie coś zrobić dobrze? Ja jutro przetestuje.
tgolik 548 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 14 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Na 4090 to musi dobrze chodzić Ale, że jak, w FULL HD@30? Dla każdej karty są takie ustawienia, że "klękajcie narody" Dla 4k@120 z PT i DLAA każda karta to trochę za mało - nawet RTX 5090. Edytowane 21 Lutego przez tgolik
Zdzichon 69 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Ray reconstruction i nowy DLSS zrobiły olbrzymią różnicę, aż trochę szkoda że od razu tak nie wyszło. W dżungli w 3 akcie nadal przy każdym obrocie odbudowuje światło i wygląda to fatalnie, ale ogólnie to pokazówka PT chyba nawet lepsza niż Cyberek.
Godlike 880 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Z ciekawości sobie włączyłem mfg x4 i póki co nie zauwazylem żadnych graficznych baboli, wszystko fajnie smiga a grafika jest w pytkę, 1440p wszystkie suwaki w prawo na 5080. 1
eciepecie 92 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Dd nie dawna mam kartę od AMD i zastanawiam się czy od czerwonych tak rzadko wychodzą sterowniki? Ostatnie mi wyświetla aktualne z 27 listopada wersja 24.12.1 i dalej się już nie chce zaktualizować bo to niby są najnowsze. Z tą nową aktualizacją po włączeniu PT po chwili mi zcina grę i muszę wyłączyć ją ręcznie. Problem nie występuje gdy PT wyłączę
lukadd 2 915 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ogólnie PT to nie ma sensu na AMD żadnego odpalać. PT był niedostępny w tej grze dla AMD od premiery, dopiero niedawno umożliwili odpalenie na kartach AMD w jakimś patchu, ale to raczej jako ciekawostka przyrodnicza. 1
Rekomendowane odpowiedzi