ODIN85 374 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 4 godziny temu, Tomek1623 napisał(a): Ile ludzi tyle opinii, dla mnie najgorsza kampania od lat. Wystarczy wyrzucić ten etap z kartami zombi i by było git. Długość gry też by na tym nie ucierpiała. 1
CavieZ 16 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Srogo się rozczarowałem kampanią. Grafika średnia, strzelanie w miarę ok. Gra zrobiona na kolanie. 1
Sheenek 67 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Ukonczylem kampanie przedwczraj i rowniez sie rozczarowalem, i nie z powodu oprawy ale ogolnej fabuly i prowadzenia misji. Moze to tez juz poprostu przejedzenie codem. 1
Phoenix. 272 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada https://www.callofduty.com/patchnotes/2024/10/bo6-preseason-patch-notes#nov4
Filip454 84 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) W porównaniu do CoD 4, warto zagrać w najnowszą część? Pytam zarówno o kampanię jak i o multi. Zastanawiałem się mocno nad sensem kupna tej gry 👍 Od lat czekam na takiego prawdziwego CoDa jak jedynka lub czwórka. Edytowane 4 Listopada przez Filip454
Tomek1623 67 Opublikowano 4 Listopada Autor Opublikowano 4 Listopada 9 minut temu, Filip454 napisał(a): Od lat czekam na takiego prawdziwego CoDa jak jedynka lub czwórka. To w takim razie nie tykaj kampanii nawet za darmo. O multi nie mówię. 1
caleb59 141 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Tomuś ale weź zedytuj nazwę tematu bo aż w oczy bije to "call OFF duty". Dzięki.
Tomek1623 67 Opublikowano 4 Listopada Autor Opublikowano 4 Listopada 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Tomuś ale weź zedytuj nazwę tematu bo aż w oczy bije to "call OFF duty". Dzięki. Lol, skąd to się to tam wzięło to ja nie wiem.... Sie robi. 1
ODIN85 374 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 7 godzin temu, Filip454 napisał(a): W porównaniu do CoD 4, warto zagrać w najnowszą część? Pytam zarówno o kampanię jak i o multi. Zastanawiałem się mocno nad sensem kupna tej gry 👍 Od lat czekam na takiego prawdziwego CoDa jak jedynka lub czwórka. Za 40zł w abo warto,za fulla odpuść.
Funky Koval 5 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada a ja się bawię świetnie na pc. Do coda wróciłem 2 lata temu (mw2) po 10 latach przerwy. Jakoś się odnalazłem mimo wad współczesnego call of duty. Strzelać nie narzekać! 2
Dejff0 1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) kiedyś grywałem w COD w singla od 1 do mw2 i na tym się zatrzymałem. W którąś cześć zagrałem w multi chyba w MW2. To były ostatnie COD w jakie grałem i się zagrywałem później wyszło ileś i jakiś i nawet nie potrafię ich wymienić. Coś spróbowałem w warzone chyba 2-3 h po czym dałem szansę jeszcze BO6 wczoraj (multi). Kurde odnoszę wrażenie że to niewypał gierka. Połowa jak nie więcej % gry polega na bieganiu + ślizganiu. Znajomy który uwielbia COD mówi że to gra drużynowa :O jak dla mnie gra nie jest grą drużynową bo nie widziałem (może nie udało mi się tego dojrzeć bo za krótko grałem) tam takich elementów jak w Battlefield gdzie rozgrywka opiera się w pewnym sensie na graniu drużynowym (amunicja, leki, namierzanie celów, pojazd itp). Rodzisz/naradzasz się i lecisz ślizgiem przez pół mapy strzelając. Nie mając jako tako jakiegoś poczucia że możesz zrobić jakąś ciekawą akcje z innymi ludźmi. Na mnie gra nie robi jakiegoś wrażenia. Pozostaje czekać na nowego Battlefielda. Edytowane 5 Listopada przez Dejff0
azgan 378 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada W dniu 5.11.2024 o 05:09, ODIN85 napisał(a): Za 40zł w abo warto,za fulla odpuść. Faktycznie nic ciekawego
userKAMIL 128 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ktoś wie czy te prestiże też do Warzona przechodzą po integracji 14 listopada?
lamparcicho 260 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Bardzo fajna kampania, świetnie się bawiłem. Na kolanie to był zrobiony poprzedni call bo tutaj ktoś miał zdecydowanie więcej niż dwa kolana Zresztą ja ogólnie wolę w ostatnich latach black opsy od modern warfare dlatego mi się po prostu podobało i dobrze w to grało
lamparcicho 260 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Całkiem spoko, fajny twist fabularny Jednak najbardziej podobała mi się misja w tej śnieżnej bazie oraz końcówka gry i przedstawienie z pomysłem całej historii Harrow. Również zagadki w tej posiadłości, do której wracało się pomiędzy misjami, uważam za niezłe urozmaicenie. Nigdy nie przepadałem jakoś szczególnie za ciągłym ra ta ta ta ta znanym z poprzednich odsłon czyli skrypty, skrypty, pies, wybuchy, Michael Bay i do przodu a po 4h koniec. Wtedy właśnie był u mnie taki okres czasu, że ta seria mnie z roku na rok coraz bardziej nudziła i męczyła, nie to co obecnie. A dla przypomnienia klasyk
Phoenix. 272 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Nie bez powodu kampania jest wysoka oceniana jako jedna z najlepszych w codach 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jak oceniasz etap z zombi? Jak ktos nie zna uniwersum to faktycznie moze sie od tego odbic 1
ODIN85 374 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Ale ta do zombi nic nie mam jako oddzielny tryb. Wplecenie tego do fabuły jest słabe i za długo trwa. Mogły być haluny z 10min i tyle tak jak zrobienie z tego rogala pod koniec.
Phoenix. 272 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) No ja to rozumiem, ze komus sie nie podoba, nie da sie wszystkim dogodzic tym bardziej w codzie gdzie masz ok 100mln aktywnych uzytkownikow co miesiac Dla mnie kampania w Vanguard byla absolutnym sztosem, a dla innych byla wielka kupa. Edytowane 8 Listopada przez Phoenix.
lamparcicho 260 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Z tego co pamiętam też mi się mocno podobał Vanguard Jak to zwykle bywa, są różne gusta i tyle.
Slayer 13 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada W vanguarda też mi się jako tako grało, na pewno lepiej niż w te nowsze odsłony. Chociaż ja to nie rozumiem co się z tym codem stało. W 2007/2008 roku człowiek cisnął takiego coda 4, który był całkiem tani tak swoją drogą (ok. 70zł) i jeszcze na promodzie żeby było powiedzmy bardziej pro, bez tych badziewnych dodatków typu termowizja. Całkiem nieźle to działało, człowiek miał znajomych na xfire, grało się jakieś klanówki na esl. Było naprawdę dobrze uważam. Serwery dedykowane oczywiście. Teraz człowiem odpala najnowszego coda i zastanawia się co to jest? Przecież to nie jest prawdziwy cod, czy ludzie już do reszty zidiocieli na przestrzeni lat? Dramat i załamka. 2
Phoenix. 272 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 11 godzin temu, Slayer napisał(a): Chociaż ja to nie rozumiem co się z tym codem stało. No jak to co ? 20 lat klepania tego samego, pierwsze cody się bardziej podobały bo było to coś nowego a pomysły już dawno zostały wyczerpane. To już jest zwykłe odcinanie kuponów w nowej szacie co roku. Ma prawo się znudzić
ShaDow_Pro 30 Opublikowano Niedziela o 11:41 Opublikowano Niedziela o 11:41 Ja wczoraj kupiłem i moim zdaniem lepiej się gra niż w MW2 i MW3.
Rusław 14 Opublikowano Niedziela o 13:43 Opublikowano Niedziela o 13:43 Czy komuś jeszcze gra crashuje dzisiaj jak głupia? Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, wyłączyłem profil OC karty w MSI Afterburner, przeskanowałem i naprawiłem pliki gry w Battle.net i dalej nic. Wczoraj wieczorem wszystko było OK a dzisiaj gra potrafiła dwa razy zrestartować całego kompa po minucie grania, teraz już nawet gra się wykrzacza w menu gry.
Rekomendowane odpowiedzi