Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Wczoraj była premiera PCtowego portu. Gra ktoś? Jak wrażenia? Ja czekam na jakąś większą promkę, bo to jednak dość stara gierka, ale wróciłem sobie obecnie do dwójki, tym razem na PC. Myślę że dobrze będzie poczekać na jakieś fajne mody. Edytowano %s o %s przez Isharoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W tym roku wleciało to do abo za 26zł na Playstation. Cena na pc to nieśmieszny żart. A co do gry to bawiłem się lepiej niż w Rdr2. Mapa taka akurat i nie było trzeba tyle jeździć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No właśnie, tym bardziej że raczej nie zmienili aż tak wiele, chyba że sam proces przeportowania gry z PS3 był trudny - co akurat tu jest bardzo możliwe. Ale moim zdaniem cena >200zł jest i tak zbyt duża. Rockstar wiedział że może sobie na to pozwolić bo jest... Rockstarem. Ale pytanie czy sobie trochę sprzedaży tym nie ubiją. Już lepiej by wyglądało coś z przedziału 120-160zł. Możliwe że nawet sam bym wtedy kupił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W wersji na PC znacznie więcej klatków w 4k z DLAA Ale tak drogo, za drogo. Tylko dla świrów RDR w takiej cenie. Wczoraj zacząłem grać na PC, ale niestety dzisiaj z rana przywitała mnie wiadomość o zamknięciu PClaba i zamiast teraz łupać czytam forumy. ALe wieczorem siadam dalej łupać w jedną z moich najbardziej ulubionych gier wszech czasów i w końcu na PC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Dodam, ze RDR1 jest tez na Switcha, gdyby ktos nie byl swiadomy. Za ~140PLN, jest promka teraz w sklepie Nintendo. Edytowano %s o %s przez daerragh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Isharoth napisał: No właśnie, tym bardziej że raczej nie zmienili aż tak wiele, chyba że sam proces przeportowania gry z PS3 był trudny - co akurat tu jest bardzo możliwe. Ale moim zdaniem cena >200zł jest i tak zbyt duża. Rockstar wiedział że może sobie na to pozwolić bo jest... Rockstarem. Ale pytanie czy sobie trochę sprzedaży tym nie ubiją. Już lepiej by wyglądało coś z przedziału 120-160zł. Możliwe że nawet sam bym wtedy kupił. Peak na Steamie 8600 mówi sam za siebie. Brawa dla świadomych graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Rzeczywiście. Obecnie na Steam: RDR1 - 5,8k graczy RDR2 - 33k graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Raczej nie skłoni to R* do obniżki Do dziś gniot GTA definitive Edition w pełnej cenie a maks obniżk jakie były to -50%. Edytowano %s o %s przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja z chęcią kiedyś zagram, jednak nie za taką cenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Gierka chyba siedzi na jednym rdzeniu mocno bo nie trzyma mi stałych 120fpsów na ultra w 1440p. Muszę obniżyć preset na wysoki i wtedy jest gitarka. Suwaczki wtedy zmieniają się z maksymalnych na około połowę skali jeśli chodzi o te opcje na samym końcu listy. W sumie w niczym mi to nie przeszkadza, skończę kampanię Black Ops 6 i wskakuję w siodło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mimo ze gra była za droga to musiałem kupić bo takiego klasyka nie mogłem przegapić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noah Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zdecydowanie za drogo , trzeba poczekać może w Epic będzie za grosze albo taniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wszystko spoko ale 220zl za takiego dinozaura? Ktos tam sie chyba pomylil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A na pc nie ma tego abo Rockstara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Śmieszy mnie, że tutaj mogli dodać limiter klatek fps w opcjach, gdzie w RDR 2 ludzie prosili o to od premiery i po dziś dzień nie ma. Z tego co się dowiedziałem nie ma tu problemów z pierdzącym audio czy przycinającą się mapą świata gry to już na plus względem zabugowanej 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeanPepin Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja kupię bo w bibliotece trzeba to mieć, mimo że kończyłem dwa razy na x360, pozniej nawet prawie przeszedlem na emulatorze ale jednak poczekam na jakąś promkę, bo na ten moment to lekka przesada ( chociaż to R* więc w sumie 0 zdziwienia) na razie sprawdzam razora Pierwszy komentarz na nowym forum po labie i wzmianka o zatoczce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabaru128 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Gdybym nie grał na konsoli w tą część to bym kupił za taką kasiorę gierkę ale tak to odpada. Poczekam na jakąś solidną promocje i może w tedy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu W sumie niewiele się pomyliłem, gierka siedzi na dwóch rdzeniach i im starszy procek tym będzie gorzej na otwartych terenach "Red Dead Redemption Remastered is CPU-bound on PC, even with an AMD Ryzen 9 7950X3D" https://www.dsogaming.com/articles/red-dead-redemption-remaster-is-cpu-bound-on-pc-even-with-an-amd-ryzen-9-7950x3d/ Tym samym jak widzę takie tekst jak ten: https://www.gry-online.pl/newsroom/rdr-na-pc-to-port-niemal-idealny-ocena-93-na-steam-mowi-wszystko/ze2b316 To wypada mi tylko skomentować to w jeden, jedyny i najlepszy sposób, który wyraża więcej niż milion słów: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejTrg Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 18 godzin temu, sabaru128 napisał: Gdybym nie grał na konsoli w tą część to bym kupił za taką kasiorę gierkę ale tak to odpada. Poczekam na jakąś solidną promocje i może w tedy. Dokładnie, też ograłem przy okazji premiery gtaV na xklocku i może kiedyś po taniości zakupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) Maksymalna taniość na steamie to będzie -50% i nie więcej Edytowano 12 godzin temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się