RTX4090 358 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Dawno żadna gra tak nie waliła po GPU (gra w której nie ma nic z RT czy inncyh AI sztuczek). Strasznie boli drętwota postaci Edytowane 7 Lutego przez RTX4090
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 5 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): No dobra, to sobie po robocie porównam natywny vs DLSS ostrość 0 @MJRegul i tak bardziej mi szarpie, akurat kolo słomowego dachu stałem i miałem to jak na tacy, a fps mi sie nie zmienia XD No ale nic, zadna strata dla mnie, gra i tak chodzi plynniutko w natywnym 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 11 minut temu, Vulc napisał(a): Ja już odblokowałem dostęp na wesele poprzez kowala, ale teraz chcę zrobić jeszcze zadania od młynarza, bo w sumie nic nie zaszkodzi. Warto zrobić zadania obu stron
MJRegul 495 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) @Tester Wrażeń z czystej ciekawości - mozesz zrobic porownanie i wrzucic tu? https://imgsli.com/ wiem, statyczne, ale może coś będzie widać Edytowane 7 Lutego przez MJRegul 1
voltq 1 372 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 34 minuty temu, skypan napisał(a): Ja już po weselu Bez spoilerów
dziadeke 11 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 12 minut temu, Vulc napisał(a): Ja już odblokowałem dostęp na wesele poprzez kowala, ale teraz chcę zrobić jeszcze zadania od młynarza, bo w sumie nic nie zaszkodzi. Ja robię młynarza, właśnie się zastanawiałem czy jak skończę to zniknie kowal. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 10 minut temu, voltq napisał(a): Bez spoilerów Nic tam ciekawego się nie działo. 1
PaVLo 920 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Dzisiaj stałem przed wyborem, KCD 2 czy Horizon: FW Jedna ledwo po premierze, a druga połatana i z kupki wstydu ... no cóż poczekam na pierwsze łatki do KCD 2 i jak mnie nieco znudzi H:FW to wtedy zagram 2 2 1
Hector_187 9 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, voltq napisał(a): Szkoda że nadal działa bigowanie przeciwników, wchodzę na skałkę z łukiem a bandyci którzy nie mają łuków kręcą się w kółko Tak Za szybko leci postęp umiejętności czekam na hardkor mode Dopiero 4 zadania główne zrobiłem CE-108255-1 czy może jakiś inny? 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Dzisiaj stałem przed wyborem, KCD 2 czy Horizon: FW Jedna ledwo po premierze, a druga połatana i z kupki wstydu ... no cóż poczekam na pierwsze łatki do KCD 2 i jak mnie nieco znudzi H:FW to wtedy zagram Ogolnie H:FW ma srednio/dobre oceny od graczy ale dla mnie to byla mega przygoda. Przy 4090 bedziesz mega zadowolony z grafiki. Mala rada, pierwsza lokacje wymaksuj, potem im dalej w las tym mniej misji pobocznych rob. No i graj na normalmu. Ja grajac na ultra hard strasznie sie zmeczylem 1 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Cha, widzicie? Znowu mam tego buga, że każe mi windowsa aktywować XDD
voltq 1 372 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, Hector_187 napisał(a): CE-108255-1 czy może jakiś inny? Gdzie to sprawdzić? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, MJRegul napisał(a): @Tester Wrażeń z czystej ciekawości - mozesz zrobic porownanie i wrzucic tu? https://imgsli.com/ wiem, statyczne, ale może coś będzie widać To sie jakims programem od nvidii robi, ta?
MJRegul 495 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego @Tester Wrażeń zrób screena na DLAA i DLSS Quality i wrzuć obydwa na tą stronkę co podałem i zapodaj linka do porównania Screena zrób no tak jak robisz zwykle
Hector_187 9 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 39 minut temu, voltq napisał(a): Gdzie to sprawdzić? Ustawienia (zębatka w prawym górnym rogu)>system>historia błędów 1
voltq 1 372 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 13 minut temu, Hector_187 napisał(a): Ustawienia (zębatka w prawym górnym rogu)>system>historia błędów Ogsene później i napiszę 1
dawidoxx 975 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 3 godziny temu, dziadeke napisał(a): Ja robię młynarza, właśnie się zastanawiałem czy jak skończę to zniknie kowal. Nie 1
MJRegul 495 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego K***. Rzucałem se dla beki kamieniami przez okno komuś żeby zobaczyć reakcję. No i rzuciłem w kurczaka też, nawet nie myślałem, że trafię. Kurczak trup, cała wiocha się na mnie rzuciła i z mieczem wyskoczył parobek jakiś co mnie 3 ciosami załatwił. Kończę na dziś 1 4
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 8 godzin temu, voltq napisał(a): Szkoda że nadal działa bigowanie przeciwników, wchodzę na skałkę z łukiem a bandyci którzy nie mają łuków kręcą się w kółko Tak Za szybko leci postęp umiejętności czekam na hardkor mode Dopiero 4 zadania główne zrobiłem Z ciekawości Ty z tym menu TV grasz non stop? Bo na każdym Twoim ss to jest na początkowych myślałem że to taki gadżet z gry, a późńiej się przypatrzyłem i widzę funkcje tv/monitora 1
userKAMIL 857 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Ja na dziś też już pasuje. Ilość rzeczy do robienia tutaj zrywa kapcie. Często też się łapię, że zwyczajnie stoję i podziwiam widoki. 1 1 1
Isharoth 597 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego @Tester Wrażeń Raczej wątpię żeby to był bug gry. Co masz w zakładce 'Klucz produktu i aktywacja'? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 47 minut temu, Isharoth napisał(a): @Tester Wrażeń Raczej wątpię żeby to był bug gry. Co masz w zakładce 'Klucz produktu i aktywacja'? 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Godzinę temu, Isharoth napisał(a): @Tester Wrażeń Raczej wątpię żeby to był bug gry. Co masz w zakładce 'Klucz produktu i aktywacja'? To bug Windowsa 11. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 18 minut temu, ODIN85 napisał(a): To bug Windowsa 11. W życiu nie zdarzyło mi się tak wcześniej, a w tej grze już 2 razy i restart kompa pomógł 1
voltq 1 372 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, Hector_187 napisał(a): Ustawienia (zębatka w prawym górnym rogu)>system>historia błędów CE-108255-1 , GODZ 17:20 9 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Z ciekawości Ty z tym menu TV grasz non stop? Bo na każdym Twoim ss to jest na początkowych myślałem że to taki gadżet z gry, a późńiej się przypatrzyłem i widzę funkcje tv/monitora Nie , akurat miałem włączone, pomiędzy zadaniami patrzę ile fps jest 20 godzin temu, dawidoxx napisał(a): 8 godzin gry za mna.. przez cały czas było słonecznie a teraz leje już drugi dzień pod rząd btw. co robicie z kosztownościami, naszyjniki, obrączki - sprzedawać od razu? Tych których nie używam , sprzedaje , można coś zostawić ewentualnie bo w KCD 1 można było dawać Teresie pierścionki Edytowane 8 Lutego przez voltq 2
Rekomendowane odpowiedzi