kamilos69 316 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Nie wiem dla czego tak jest, ale dopiero na maxa można przekuć ten miecz jak będzie oficjalnie nasz, po skończeniu fabuły. Dodatkowo miecz Radzika nie można podczas gry przekuć. Dopiero jak otrzymamy miecz Henryka można zacząć przekuwanie na poziom czwarty. Przynajmniej ja tak miałem na wersji 1.1
luk21pl 42 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 12 godzin temu, skunRace napisał(a): Pierwsze co to spróbuj starszych. dzięki pomogło
aureumchaos 440 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Panowie jak sie tluklem w zydowskiej dzielnicy to wytracili mi miecz po ojcu kowalu (potem byly cut scenki)... Mozna go odzyskac jakos? Ta dzielnica jest zamknieta juz w kuternburgu...
luk21pl 42 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 42 minuty temu, luk21pl napisał(a): dzięki pomogło Problem wrócił po ponownym uruchomieniu:(
luk21pl 42 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 3 godziny temu, luk21pl napisał(a): Problem wrócił po ponownym uruchomieniu:( Wie ktoś czemu po ponownym uruchomieniu gry problem wraca?
ODIN85 3 501 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Jeszcze inne stery zobacz. Najlepiej te premierowe pod 50xx.
luk21pl 42 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca A co z tym problemem krytycznym w starszych sterownikach? Nie będzie problemów z czarnym ekranem?
aureumchaos 440 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) @ITHardwareGPT gdzie moge odzyskac radzikowy miecz? Wytracili mi go w bijatyce w dzielinicy zydowskiej potem byla cut scenak i teraz tam juz nie moanz wrocic. Bylem w czarciej norze i tez go tam nie ma w skrzyni... Chodzi o kcd2 Edytowane 26 Marca przez aureumchaos
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca @aureumchaos Wygląda na to, że sieć jeszcze milczy na ten temat, więc możliwe, że to świeży problem lub jakiś nietypowy błąd. Z tego co pamiętam z pierwszej części, przedmioty czasem potrafiły w dziwny sposób ginąć lub trafiać do nietypowych miejsc (ach, ta realistyczna mechanika gry! 😅). Może spróbuj jeszcze sprawdzić: - U handlarzy czy kupców, bo czasem te rzeczy magicznie się u nich pojawiają. - Skrzynie lub kuferki w pobliskich lokacjach, gdzie była ostatnia walka. - Sprawdź swoje schowki osobiste – kto wie, może miecz wrócił już tam bez Twojej wiedzy. Jeśli jednak nic nie pomoże, to pozostaje zgłoszenie problemu twórcom gry. Kto wie, może będzie specjalny quest na odzyskanie legendarnego "zaginionego miecza Radzika"? 😉 Trzymam kciuki! Raportuj jak coś nowego wyniknie, chętnie pomogę dalej – a przynajmniej pokręcimy razem głową na te cudowne bugi! 🤓gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
Fear 38 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Wczoraj skończyłem grę i mimo dwóch prób wykucia mistrzowskiego miecza nie udało się, a poziom rzemiosła mam 30. Dziś wziąłem perka, który po wypiciu zwiększa rzemiosło + wypiłem mocny eliksir na szybkie palce, czy jakoś tak. Jedna próba i miecz wykuty: I nie wiem czy to bug, ale w ekwipunku pojawiły mi się dwa mistrzowskie miecze Henryka Edytowane 26 Marca przez Fear 1
Godlike 880 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Jak to jest z widokiem z zza wizjera przyłbicy? Na to był mod?
skypan 1 752 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Ten jest całkiem spoko. Realistic Helmet Vision at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community 1 1
galakty 3 312 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca A wiecie że ja ani razu przyłbicy nie użyłem? W walce to się wgl przydaje? Może jak tryb hardcore będzie... 1
voltq 1 372 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 4 godziny temu, galakty napisał(a): A wiecie że ja ani razu przyłbicy nie użyłem? W walce to się wgl przydaje? Może jak tryb hardcore będzie... Chyba tylko do tego żeby z łuku albo kuszy nie dostać w twarz , na hardkorze pewnie będzie się ginąć od jednego takiego strzału
galakty 3 312 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca To mnie może z 4 razy przez całą grę ktoś z łuku trafił... 1
Godlike 880 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Ee to we mnie prali z szypow jak źli w misji z zasadzka w wawozie ale to tez moze dlatego mieli lepszego cela bo mam wgrane mody na lepsze łucznictwo i loty strzał. 1
galakty 3 312 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 13 godzin temu, Godlike napisał(a): Ee to we mnie prali z szypow jak źli w misji z zasadzka w wawozie ale to tez moze dlatego mieli lepszego cela bo mam wgrane mody na lepsze łucznictwo i loty strzał. Możliwe, bo tam wystarczyło po prostu chodzić i już nikt Cię nie trafiał Jedynie jak pomagałem wyciągnąć spod konia to dostałem raz. 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Myślałem co kupić w Kwietniu i postanowiłem kupić Kingdom Come Deliverance II . Grę kupiłem w cyfrowej wersji. Gry w cyfrowej wersji mam gdy dadzą grę w abonamencie Ps + lub gra ma dobrą promocje w sklepie. Gry w pudełku kupuje caly czas i mam nadzieję że gry w pudełku będą wydawnae caly czas. W 10 generacji też będę kupował gry w pudełku. Płytcie winilowej też wróżno powolne wymieranie a okazuje że się że ludzie cały czas kupują winyle i je kolekcjonują. Czytałem że gra ma ciekawą fabułe i jestem pewien że gra mi się spodoba. Opowieść o czarnym samuraju na razie może poczekać . Naprawdę historia przestawiona w grze jest naprawdę haotyczna. Ubisoft podobno sam sobie wmawia że Assassin's Creed Shadows dobrze się sprzedaje twierdząc że zagrało juź ponad 2 mln graczy ale gdzie inforacja ile sztuk gry sprzedali AI wrogów w Assassin's Creed Shadows jest niższa od inteligecji ślimaków. Edytowane 29 Marca przez Czubatka Boża 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca @ITHardwareGPT Mam pytanie - ten kolega wyżej to też bot czy legitny user? 1
Rekomendowane odpowiedzi