Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Póki co oznaczam kolorem typ napędu. Gdy zrobi się z tego więcej, to postaram się zrobić taki podział. -
Przez PrzemekRyk · Opublikowano
OK, rozumiem. Podpowiem tylko, że można mieć też sprawdzanie polskiej pisowni. Co to za program? Robienie testu przy jednym urządzeniu eliminuje wpływ obciążenia routera/łącza przez procesy korzystające z sieci z innych urządzeń. Owszem. Niemniej jednak nigdzie w umowie nie masz zapisu, że poprawne działanie łącza będzie możliwe li tylko przy używaniu jednego podłączonego urządzenia. Jedna, druga, kolejna reklamacja. Będziesz miał podkładkę do wypowiedzenia umowy i zmiany operatora. -
Przez bergercs · Opublikowano
Omoda: Omoda Polska Dan Das · sedSoorpntm361iih74l2t 6im8f1373f5ulggct72cggl657n0g2i85l41m · To już drugi raz, checkengine i napis EPC, omoda 5 hev Prem nie można odpalić i tylko bieg wchodzi z N na P i nic innego np D czy R. Temperatura 2 stopnie na plusie, wczoraj po zatankowaniu się stało a dziś w południe znowu. Kilkanascie razy guzik start i stop i w końcu znika. A dziś podpiąłem adapter OBD do kasowania błędów i nie było żadnego ale mimo to skasowałem błędy i zniknęło EPC i odpalił, po testuje jeszcze z tydzień i moze podjadę na wgranie 2.09 z 2.08 ************** MG HS Polska Krzysztof Sadowski · tpdnoeorsShhic1gfthm20h6f20c6ng2f27atha1fh2cgma7u7al 3igg430 · Mam problem z samochodem MG HS 2 automat Dzisiaj chciałem wyruszyć samochodem i niestety nie mogę wcisnąć (do końca ) pedału hamulca -samochód odpala ale hamulce są zablokowane i nie mogę ruszyć ani do przodu ani do tyłu - naciskanie przycisku hamulca ręcznego nic nie daje -odłączyłem na chwilę akumulator i po ponownym podłączeniu pojawia się na wyświetlaczu bardzo dużo różnych błędów -auto sporadycznie jeżdżone teraz w zimę Wojciech Ćwięk Spróbuj "recznie"kawalek przepchać auto zeby go zluzować do przodu albo do tyłu mozliwe ze bolec w skrzyni sie zablokowal Mariusz Frątczak Pewnie niski stan naładowania akumulatora Andrzej Mirosław Może złapało hamulec ręczny jak długo stał. Mnie się nic nie dzieje nawet przy -20°. Może aku słabe **************** -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Dorzucam wszystkie pomiary i efekty doświadczeń, które przeprowadziłem: 1. Kilkugodzinny postój np. w zatorze przy mocno ujemnej temperaturze (-15 stopni Celsjusza): 2. Zużycie energii w aucie elektrycznym gdy stało kilka godzin na mrozie i ruszamy do jazdy miejskiej: -
Przez Petru23 · Opublikowano
Przydałby się podział na jakieś kategorie typu On, Pb, Hev lub wg segmentu auta lub czegoś tam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi