Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Brakuje edycji Unheard na promocji za 824zł. A Steam i tak będzie odpalał BSG Launcher więc jakby co to upgrade można tylko tam zrobić. Sprytny plan, bo cała prowizja wtedy dla BSG, a prowizji w edycji Unheard jest dużo :E Wczoraj wyszło szydło z worka i się okazało że wersja 1.0 to będzie dokładnie to samo co przez ostatnie 10 lat tylko z main quest story line. Wygląda na to że 1.0 to tylko nowy numerek i troszkę optymalizacji wydajności. Niby człowiek wiedział ale się łudził. 

Umarłem wewnętrznie jak Pestily zapytał Nikitę czy będą death kamery. Kurde... 7 lat to samo pytanie i ta sama odpowiedź "że będzie", "już wkrótce", "to najlepszy pomysł" :E

Dodali do gry tak dużo pierdół i tak ją skomplikowali, że aby przejść tą grę trzeba będzie no-lifować bardziej niż w iRacing, a to już wyczyn. Jak to powiedział Nikita wczoraj: "uciec z Tarkova będzie potrafiła tylko garstka graczy na świecie" :rodzinka:

Edytowane przez HappyLittleGamer
Opublikowano

Kupić to nie, ale z chęcią bym zobaczył "demo" przetestował czy to dla mnie, chodzi mi o tryb PVE czy to ma sens, na pewno nie wydam tyle kasy, szczególnie że gra nie miała dobrych opinii i nie raz się na nią marudzi. 

Opublikowano

No na steamie natłoku ludzi nie zobaczysz. Kto miał kupić, ten dawno kupił zanim gra weszła na steam. Ci co kupili poza steam, przesz steam grać nie mogą, a drugi raz grę kupią chyba tylko fanatycy.

Opublikowano (edytowane)

Bywało gorzej. Już można się dostać do gry.

image.png.0a8b1f13af8e3f9671ee447d5801a0b8.png
O tak. Jestem w Tarkovie, nic się nie zmieniło. Klimat świetny. Z tymi filmikami i historią to nabiera lepszego klimatu niż przedtem tak na sucho ;) 

po 10 minutach:
image.png.f179a76495571c80da8d94dd33002303.png
monitoring ramu najlepiej wyłączyć :E

Edytowane przez HappyLittleGamer
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, HappyLittleGamer napisał(a):

Bywało gorzej. Już można się dostać do gry.

image.png.0a8b1f13af8e3f9671ee447d5801a0b8.png
O tak. Jestem w Tarkovie, nic się nie zmieniło. Klimat świetny. Z tymi filmikami i historią to nabiera lepszego klimatu niż przedtem tak na sucho ;) 

po 10 minutach:
image.png.f179a76495571c80da8d94dd33002303.png
monitoring ramu najlepiej wyłączyć :E

Że niby ta gra wykorzystuje 64GB ramu ?

• Haha 1
Opublikowano

Ściągnąłem SPT offline. W końcu udało się odpalić, nie mogłem wejść do raidu bo wywalało do menu, okazało się, że dlss4 chyba coś nie teges i musiałem wyłączyć całkiem dlss-widocznie nie działa. Myślałem, że użycie bandażu wyleczy krwotok ale to trzeba pewnie wybrać źródło krwotoku, no nic trzeba będzie lecieć na chybił trafił, do tego nie wiedziałem jak zmienić strzelanie na auto, a nie pojedynczy strzał, nawet nie wyszedłem z punktu odrodzenia i rzuciły się na mnie AI, jednego ukatrupiłem, obchodzili mnie i flankowali, nawet fajnie, tylko muszę poznać mechanikę co i jak, bo nie mam pojęcia. Pewnie jeszcze kilka razy odpalę dla testu. Grzebałem w sterowaniu i mnie zaskoczyli. 

Opublikowano

@Reddzik, odpal sobie jakiś poradnik chociaż na youtube podstawowy, może są takie co w 10 min podstawy przekażą. Można się nauczyć na błędach, ale generalnie szybciej będzie od razu się dowiedzieć.

Ja nigdy nie wchodzę do raidu bez

1. Apteczki np AI-2,
  2. Coś do uleczenia małego krwotoku np Bandaż, albo zielony bandaż, albo car medkit / ifak / lub inne. Wystarczy aby wszystkie apteczki dawały 300-400 HP, bo tyle wystarcza w 99% przypadków. Jak kogoś zabijesz to i tak zbierasz z niego apteczki.
  3. coś do uleczenia dużego krwotoku, np ten różowy turniquet, albo CALOK-B. Nie leczymy dużego krwotoku apteczką IFAK i Salewa bo to zużywa bardzo dużo HP.
  4. painkiller obojętne jaki czy tabletki czy stymulant czy wazelina
  5. splint aby wyleczyć złamanie.
  6. CMS kit do przywrócenia urwanych kończyn- CMS wchodzi w special slot i się go nie gubi w przypadku śmierci.
  7. Coś małego do jedzenia (można do secured container)
  8. coś do picia najlepiej dającego 30+ hydratacji
  9. 3 pełne magazynki (można 2 jeśli szybko giniesz) + 50-100 amunicji. Chyba że to duży kaliber to mniej, a jak to snajperka 20 starczy.
  10. 1 granat

I nic mnie nigdy nie zaskakuje.

Godzinę temu, Hard Reset napisał(a):

Że niby ta gra wykorzystuje 64GB ramu ?

Tzn da radę grać na 32 bez problemu. Ale na 64GB jest większy 1% low fps.

• Thanks 1