ODIN85 386 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Godzinę temu, Winter napisał(a): Zaczalem ogrywac wczoraj. Ktory tryb graficzny jest najlepszy? Ten Balanced to chyba 40 fps mode? Graj w tym 40 jak masz odpowiedni tv.
Winter 478 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 57 minut temu, ODIN85 napisał(a): Graj w tym 40 jak masz odpowiedni tv. Mam 55" LG C3, ale przelaczam tryby i roznicy jakies zbytnio nie ma. Forbidden West gralem w 60 fps.
ODIN85 386 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Tam jest różnica tylko w fps a grafa ta sama co w Quality. Edytowane 3 Listopada przez ODIN85 1
JeRRyF3D 326 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Bardzo podoba mi się remaster. Kadry złapane fajnie i celnie, ale typ przegina kontrastując 4K remastera z jakimś mydłem oryginału jednak. 2 3
lamparcicho 271 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Bardzo słaby remaster... hmm, jak dla mnie to całkiem niezły remake im wyszedł, sama obsługa Dual Sense'a daje plus jeden do immersji i "fanu" a przecież poprawili i dodali znacznie więcej z judetuba: "This song at the main menu, was the reason I fell in love with the game before even playing it!" Podobno będzie remaster, ruda wystąpi nago
PaVLo 184 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Wygląda na to, że bardzo niewiele osób się zdecydowało, co kolejny raz świadczy o sensie "kolorowania" niemal nowych gier. 1 1
JeRRyF3D 326 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada A szkoda, bo akurat ta praca i na rzecz tej gry IMO = bardzo pozytywnie oceniam. 1
cichy45 128 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada No ale przecież oryginał ciągle wygląda bardzo dobrze, szczególnie na PC. Co innego taki remake gothica. 1
JeRRyF3D 326 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Ale nadal widocznie gorzej od Horizona2. Teraz ładnie licuje się jedynka z dwójką. Kosztowało grosiki. Nawet nie 2 paczki fajek. Do tego to jest remaster, a nie remake (gothic). 1
ODIN85 386 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Wygląda na to, że bardzo niewiele osób się zdecydowało, co kolejny raz świadczy o sensie "kolorowania" niemal nowych gier. No i dobrze. To odświeżenie nie było potrzebne.
Frog67 103 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 3 godziny temu, PaVLo napisał(a): Wygląda na to, że bardzo niewiele osób się zdecydowało, co kolejny raz świadczy o sensie "kolorowania" niemal nowych gier. Gdyby nie było S.T.A.L.K.E.R.2 to pewnie bym zagrał, a tak to nie pali się może kiedyś.
Kelam 717 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Widzę wyniki straszne ten remaster na steam robi. Prawie że #nikogo
CzerwonyJohn 11 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Akurat news na głównej więc nie będę linkował.Cóż przeliczyli się i już myśleli że ludzie rzucą się jak szczerbaty na suchary a tu dzwon i kuniec. Edytowane 4 Listopada przez CzerwonyJohn 1
Phoenix. 301 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Gra i tak swoje zarobi i się zwróci, Steam to nie żaden wyznacznik sprzedaży konsolowej gry. Niektóre gry sprzedały się w nakładzie ponad pol mln na PC a na Steam stary po 50k ludu
dawiduser143 15 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Tutaj kilka wyników na budżetowym piecu z ARC A770. KArta po oc z 2400 na 2600MHz oraz CPU PBO+200MHz. Ustawienia bardzo wysokie, wielkiej różnicy w wydajności między TAA i Natywne XeSS AA nie ma, ale zawsze coś. 1 1
CzerwonyJohn 11 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Szkoda że nikt nie chce portować modów zmieniłbym kolor włosów Aloy i większą pojemność torby na przedmioty.Nawet trainera nie ma jeszcze,no nic nie ma. Edytowane 5 Listopada przez CzerwonyJohn
lamparcicho 271 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Z większą torbą chyba tutaj coś widziałem: https://www.nexusmods.com/horizonzerodawn/mods/315?tab=description Plus parę innych bajerków
Winter 478 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Gram już kilka godzin i widzę sporą różnicę w grafice w Remasterze. Fajniusio, że Remaster dostał osobne trofiki, bo oryginał platynowałem.
Joloxx9 203 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada W dniu 3.11.2024 o 13:54, CavieZ napisał(a): Bardzo słaby remaster. Pod jakim wzgledem?
Stjepan 278 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Odgrzany kotlet, normalne że się nie sprzedaje, zrobili go po kosztach by pokazać co potrafi PS5Pro, nic więcej, mają tyle gier do odświeżenia z dawnych czasów dobrego gamingu, to odwietrzyli 7 letnią która wygląda nada bardzo dobrze, no i jeszcze to konto PSN na PC, na *uj mi ono.
caleb59 152 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ktoś może powiedzieć, czy gra instaluje i korzysta z bibliotek Playstation SDK? Jeśli tak to czy macie problem z jej wyłączeniem (Steam pokazuje, że jest cały czas włączona)? Póki co dwie gry od Sony są w ten sposób uwalone - Ragnarok i GoT, obie korzystają z SDK od Playstation. Niezbędny warunek to Windows 11 24H2, na starszych nie ma tego problemu.
ODIN85 386 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, Winter napisał(a): Gram już kilka godzin i widzę sporą różnicę w grafice w Remasterze. Fajniusio, że Remaster dostał osobne trofiki, bo oryginał platynowałem. Podziwiam. Ja miałem dość po pierwszym razie Edytowane 5 Listopada przez ODIN85
Winter 478 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Podziwiam. Ja miałem dość po pierwszym razie FW było jeszcze lepsze. Uwielbiam tą serię.
Rekomendowane odpowiedzi