Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
W przypadku wallca to chyba hype roller powinno być -
Przez trepek · Opublikowano
Co to za samochód, który ma niewymienne przeguby? O, przypomniało mi się. Lexusy ES też mają problem z nadmiernymi wibracjami, też się tego oszukałem. Przyczyna? Serwis stosuje za dużo pasty miedzianej między felgę a piastę. Po obczyszczeniu do gołego metalu i aluminium i zastosowania tylko cienkiej warstwy filmu miedzianego - wibracje ustały. Pisałem o tym również na grupie na FB i też pomagało. Głupie... ale skuteczne. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Skąd wiesz, że miały obrączki? I, że oznaczało to, że są po ślubie? Laski mają różne dziwne pierścionki. Związków jest mniej z innych powodów. -
Przez lukadd · Opublikowano
Może jest lesbą biseksualną i była tam z swoją żoną Znam pewnego chirurga z Polski, pracuje w Polsce jest gejem Ma męża, też lekarza. Ślub wzieli zagramanicą, noszą obrączki Tak piszę to żeby was ostrzec jak będziecie chodzili do lekarza to to że ktoś nosi obrączke nie znaczy że jest hetero. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Trochę szkoda mi punktów na Phantoma. Może ulepszę go później, jak zabraknie mi innych opcji. Obecnie skupiam się na drzewku włóczni i regeneracji spirits. Czyli krótko mówiąc: poszedł chees. E tam, czekaj na promkę, kup i sam sprawdź, a nie polegasz na naszym marudzeniu. Gra ma 90% pozytywów na Steamie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi