Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Steel Legend to jest naprawdę solidna średnia półka. Jeżeli nie chcesz bawić się w przejściówki to ja na twoim miejscu nie dopłacałbym do Taicziego czy Nitro. Różnicę zobaczysz głównie w portfelu. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No nie, jak gra nie ma ray reconstruction i bibliotek nvngx_dlssd to nie można wymusic ray reconstruction choćby nie wiem co. -
Przez Slayer · Opublikowano
No może i tak, jak pisałem dla mnie B2B by raczej nie zadziałało. Nawet dzisiaj musiałem brać wolne i jechać do szpitala bo jestem w specjalnym programie lekowym. Muszę mieć zapewnioną możliwość wolnego/L4 a do tego dostęp do lekarzy od strzała bo nigdy nie wiadomo co się podzieje i na ile mnie wykluczy z pracy. Obecny pracodawca rozumie to i nie ma z tym żadnego problemu bo zna moją sytuacje. -
Przez Dresiq · Opublikowano
A może to będzie coś na wzór pcb wyciągniętych z ps5 ? https://a.aliexpress.com/_EGjTFsc Tutaj z kuponami można kupić slrzęt o mocy rx6600, ryzena 4600 z 16gb ramu poniżej 600zł. Wystarczy zasilacz, wiatrak jako chłodzenie i zainastalowany klon steam os. -
Przez sideband · Opublikowano
Niestety jestem zbyt głupi by to zrozumieć. Pomijam, że robione jest to dla kontentu tylko sam nie wykłada na to kasy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi