userKAMIL 857 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Przez przypadek kupiłem zwykłą wersje zamiast tej co daje wcześniej dostęp. Można jakoś sam „update” dokupić tylko? 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Niestety musisz teraz kupic wersje z dostepem za 100% ceny Albo poczekaj na wersje na PC
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 3 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Niestety gra już na dysku siedzi. To nic nie znaczy, wystarczy do nich napisać i przedstawić sytuację że przez pomyłkę kupiłeś.
ODIN85 3 503 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): To nic nie znaczy, wystarczy do nich napisać i przedstawić sytuację że przez pomyłkę kupiłeś. To nic nie da i czeka się tydzień.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) W grze jest jakieś wprowadzenie nawiązką w do jedynki ? @Reddzik Edytowane 25 Czerwca przez Phoenix.
Reddzik 2 776 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca @Phoenix. ja nie gram w DS2, premiera dopiero jutro, czekam na swoją grę, jutro mnie nie ma cały dzień, jestem na wycieczce jednodniowej, więc martwię się jaki to będzie kurier i żeby zostawił w punkcie obok. Nie wiem czy jest jakieś wprowadzenie, wątpię. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): W grze jest jakieś wprowadzenie nawiązką w do jedynki ? @Reddzik Jest ale biedne 17 obrazków i trochę tekstu. Edytowane 25 Czerwca przez ODIN85
ODIN85 3 503 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Mamy tu do czynienia z klasycznym syndromem drugiej części. Wiemy już co i jak więc wszystko idzie prosto i gładko. Do tego duźo szybciej dostajemy pojazdy i szybką podróż. Kolejny raz błyszczą walki w oddzielnych lokacjach. Tu widać geniusz. Lecimy dalej
Reddzik 2 776 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Przygotowany do wycieczki na cały dzień, zmieniłem odbiór na żabkę koło domu, odbiorę jak będę wracać. Dziś pogram w najlepszego kuriera pod słońcem Sam i Lou nadchodzę
userKAMIL 857 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja dziś też cały dzień poza domem i w nocy rodzinkę jeszcze z lotniska odbieram. Więc pewnie jak wrócę to odpalę dopiero. Miłej zabawy tym co już cisną! 1
DITMD 787 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja też idę najpierw na rower, bo jest ładna pogoda, mam ochotę walnąć setkę, a później się pogra
galakty 3 333 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Lepsze od jedynki? Nawet nie ukończyłem bo nudne jak flaki z olejem. 1
DITMD 787 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) @galaktyW dwójce jest więcej akcji, strzelania, gadżety się szybciej dostaje, wszystko jest bardziej przemyślane, usprawnione, ale główny aspekt gry się nie zmienił, także jeśli to cię nudziło wcześniej, teraz też cię będzie nudzić. Edytowane 26 Czerwca przez DITMD 1
galakty 3 333 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Jak więcej akcji to pewnie spróbuję, bo samo bieganie i cutscenki to był dramat
ODIN85 3 503 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 32 minuty temu, galakty napisał(a): Lepsze od jedynki? Nawet nie ukończyłem bo nudne jak flaki z olejem. Bez znajomości 1 nawet nie zaczynaj. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Bez znajomości 1 nawet nie zaczynaj. No przecież zna, karton na plecy i do przodu.
ODIN85 3 503 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Jak 1 nie skończył to nie wiem po co miałby w to grać
DITMD 787 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja w jedynkę grałem tak dawno temu, że praktycznie nic z niej nie pamiętam, a zaraz siadam do dwójki
Kadajo 7 416 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Super gierka musiała być jak nic nie pamiętasz. A czemu masz zamiar grac w 2 ?
Rekomendowane odpowiedzi