Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Vulc napisał(a):

Kierwa, przez chwilę myślałem, że przypadkowo wszedłem do jakiegoś offtopa, kurierka jest aż tak nudna w tej grze? :E 

Ciekawa. Nawet łapiemy kangury i emu dla zoo:hihot:

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Nie jest nudna, zaraz odpalam gierkę. Tylko napisałem, że konsola trochu cieplejsza niż zwykle i się zaczęło... bo to, bo tamto. Taki mamy klimat. 

Luzik, temat na czasie, można powiedzieć gorący. :E Ja właśnie wróciłem z Jyska, gdzie kupiłem najcieńszą kołdrę jaką mieli. Zaczynają się dla mnie najgorsze miesiące. Klima wjedzie dopiero w przyszłym roku.

Jestem świeżo po drugim "obozie". Na razie jota w jotę jedynka, choć patent z rosnącym poziomem rzek całkiem fajny, podobnie jak burze piaskowe i silny wiatr. System przenoszenia ładunków jest chyba identyczny jak poprzednio, nadal trzymając równocześnie L2/R2, w zasadzie nie idzie się wyglebać.

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Vulc napisał(a):

Kierwa, przez chwilę myślałem, że przypadkowo wszedłem do jakiegoś offtopa, kurierka jest aż tak nudna w tej grze? :E 

Żaden offtop.

Gdy masz na chacie 30 stopni, a Koijma jeszcze z nową gierką i konsolą 250W dogrzewa ci chatę, następnie do tego każe ładować 100kg na grzbiet i popylać w tym cieple na padzie. 

Ludzie po prostu wymiękają :E 

• Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Żaden offtop.

Gdy masz na chacie 30 stopni, a Koijma jeszcze z nową gierką i konsolą 250W dogrzewa ci chatę, następnie do tego każe ładować 100kg na grzbiet i popylać w tym cieple na padzie. 

Ludzie po prostu wymiękają :E 

Ach, nawet tutaj objawia się ten geniusz Kojimy, jak mogłem tego nie zauważyć? Co dalej, powinniśmy sobie zarzucić na plecy w pełni wyładowane plecaki turystyczne i grać na stojąco? Jak ktoś ma małego dzieciaka, może jeszcze sobie go wrzucić na klatę. :E

Opublikowano

Oświetlenie robi robotę nawet na zwykłym PS5 i do tego w trybie 60fps, gierka działa i wygląda mega dobrze, a to co gra oferuje to majstersztyk. Kuźwa mać pierwszy boss sprawił małe problemy, ubiłem go za 4 razem, wszystko przez zmienione sterowanie, czasem jeszcze mam w pamięci sterowanie z jedynki a tu lekko to zmienili i z automatu źle klikam. Gram na normalu. Boss dużo ciekawszy niż w pierwszej części gry.

Co do grzania, ciepło wychodzące z konsoli jest cieplejsze niż zwykle, sama konsola nie jest gorąca itp, grałem z aparatami słuchowymi plus głośniki, nie raz wyłączałem dźwięk i przykładałem ucho do konsoli, dopiero wtedy było słychać konsolę, tak normalnie nic nie słychać, nie jest głośna, jest cicha.

spoiler sprzed walką 1 bossem:

Spoiler

Ah, Deadman :( No jest coraz ciekawiej. 

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście że nie było. Nie grałeś w jedynkę? Te zmiany pogody to jest nowość, nie wiedziałem co się dzieje a na mnie leciały głazy po trzęsieniu i zaliczyłem glebę wraz ze zniszczeniem przesyłek, totalna pozytywna masakra :E

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, slafec napisał(a):

Prolog robi wrażenie - góry, muzyczka w tle i 60 fps. Silnik Decima powinien być wykorzystywany przez większość studiów Playstation (i nie tylko).

Do jedynki robił lepsze wrażenie. Generalnie to do 8 rozdziału to tak średnio bym powiedział.

Najbardziej jednak brakuje Mikkelsena:(

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Mi równe 30 wyszła;)

Tu poprawili radykalnie gameplay ale fabuła nie porywa.

Z drugiej strony dużo 10 w reckach to pewnie na koniec sporo osób z drużyny odpada tak jak lubię:E

3 minuty temu, slafec napisał(a):

Takie krótkie? W pierwszej części fabuła główna była na ponad 30h.

.

Opublikowano
16 minut temu, slafec napisał(a):

Takie krótkie? W pierwszej części fabuła główna była na ponad 30h.

Pamiętaj, że on leci jak przecinak, od punktu do punktu byle tylko skończyć. Ja np zbieram dodatkowe zadania i je robię.

Co do bossa, bo nie robiłem uników, najlepsze, że z bombą nie bardzo robił unik gdy zaś z bronią bez problemu się rzucał w bok, czasem miewam miss click, bo mam "zakodowane" ustawienia z jedynki, nadal wciskam kółko by się skradać, a tutaj mamy R1, tak samo jak przeładowanie kółkiem :E 

Gra jest spoko, zaraz odpalam i zamiast pójść po fabule to widzę, że można wziąć dodatkowe przesyłki - prośby o pomoc, więc z tego korzystam :) Powoli do wypełnienia wszędzie 5* i odkrycia co raz to nowszych rzeczy.