Forza Horizon 5 - XSX, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Ale odpala się wolno czy nie? Oczywiście, że ma to znaczenie bo używa się tego do testów stabilności i podczas konfiguracji systemu oraz np. ram. Jeżeli tak podstawowe programy zamulają, to co dzieje się w pozostałych? To są te tematy, których nie widać na słupkach w recenzjach :-) Zero chętnych by nagrać film, czuły punkt. klawiatury się otworzą dopiero jak Barlet łąkę / Arrow łąkę refresh / Nova lake zagości spowrotem w pc ludzi na ryzenach:-) -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Musicie przyznać, że choć sytuacja jest niewesoła, to czasami bywa śmiesznie. Niektórym już zaczyna wystarczać 16GB RAM, a dwa posty wyżej Arek podlinkował nowy film Hardware Unboxed, którzy wyciągnęli złom z szafy - Ryzena 5500 bez obsługi PCIE 4.0 - i przedstawiają to jako opcję na trudne czasy -
Przez Send1N · Opublikowano
A szmaciane to jakie? podlinkuj jak możesz bo pisząc materiałowe myślałem że chodzi po prostu o welurowe -
Przez fuzz · Opublikowano
@Tafari Jestem pod wrażeniem, że przez 10 lat Twoje hp1000 się nie rozpadły, z moimi było gorzej, mimo, że byłem delikatny. Jak głównie do gier, to potrzebujesz dobrego pozycjonowania. Mi się nigdy te virtual surround itd w grach nie podobały, a bardzo dużo czasu spędziłem w FPS, głównie ut2004. (Btw jakby ktoś był chętny na partyjkę to zapraszam na priv, są jeszcze serwery. 😁) Może jest już taki postęp w tych wirtualnych efektach, że w grach robi jednak pozytywną różnice, ja już odpuściłem temat i nie pomogę. Osobiście celował bym w stereo z dobrym pozycjonowaniem, bo i muzyczka dobrze brzmi. 500-1000 PLN w polskiej dystrybucji powinno wystarczyć, a na AliExpress to hulaj dusza za 1/2 tego i trzymać kciuki, że będzie w niczym nie wadliwa sztuka. ST/STX na premierę z 15+ lat temu kosztował chyba lekko poniżej 1k. Do hp1000 nie potrzebujesz mocnego wzmaka słuchawkowego, co upraszcza sprawę. Zobacz polecajki audiofanatyka (EvilKillaruna), weź coś na testy i przekonaj się, czy przez 15+ lat jest postęp w umiarkowanie tanim audio. 😎 Zawsze jest 14 dni na zwrot. https://audiofanatyk.pl/polecane-dac-i-wzmacniacze-sluchawkowe/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi