Pentium D 1 563 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Coś dziwne te wykresy u mnie. Zaczyna się dobrze a im dalej tym niżej. Nic nie throttluje. Taki urok wyzwań FSR J + FG FSR J FSR J 43 minuty temu, Pentium D napisał(a): Nic nie throttluje. A jednak i to jaki dziwny. Nagrywałem fonem aby tu pokazać co się odwala na wykresach po właczeniu FG w grze i to widać na tym pierwszym filmie. Lata to góra-dół, czkawka niesamowita. Zastanawiałem się co się tu dzieje aż mi oko naszło na GPU power. Dałem w Adrenalinie PL na stock i jak ręką odjął (drugi filmik) Pytanie czemu tak się dzieje, przecież 330W to taki sam limit jak 297W, Zegarek nawet nie jest wymaksowany bo jest odjęte 150 MHz.
Pentium D 1 563 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu Dalej sprawdzałem temat tego power limitu i jak dałem -10%, zamknąłem adrenalinę i wszedłem do gry taki efekt. To wina Adrenaliny, że tak szarpie? Ktoś spróbuje to potwierdzić?
Hard Reset 162 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu (edytowane) 13 minut temu, Pentium D napisał(a): Dalej sprawdzałem temat tego power limitu i jak dałem -10%, zamknąłem adrenalinę i wszedłem do gry taki efekt. To wina Adrenaliny, że tak szarpie? Ktoś spróbuje to potwierdzić? Sprawdziłem , PL-25, FPS stabilny , nic się nie dzieje . FSR4 Q + FG 1440p Edytowane 15 minut temu przez Hard Reset 1
Pentium D 1 563 Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu 7 minut temu, Hard Reset napisał(a): Sprawdziłem , PL-25, FPS stabilny , nic się nie dzieje . FSR4 Q + FG 1440p Spróbuj z otwartym głównym oknem w tle.
Hard Reset 162 Opublikowano teraz Opublikowano teraz 7 minut temu, Pentium D napisał(a): Spróbuj z otwartym głównym oknem w tle. Otwarty panel adrenaline w tle nic u mnie nie zmienia . Testowałem na takich ustawieniach :
Rekomendowane odpowiedzi