Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • azgan zmienił(a) tytuł na The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC
Opublikowano

Spoko tylko ileż można klepać w kółko to samo...

Ciekawe czy Niegrzeczne Psiaki wydadzą jakąkolwiek nową grę na obecną generację? W czasach PS3 czyli jak dobrze pamiętam tak trudnej do okiełznania konsoli ze względu na budowę, potrafili zrobić cztery NOWE gry, na ps4 już tylko dwie plus 2 remastery.

A obecnie tylko ciągłe odświeżanie mocno już czerstwego chlebka bo nie można tego nazwać imho kotletami. Na upartego TLOU Part 1 na silniku z dwójki to dość smaczny kawałek mięska ale poza tym?

Bida :/ Osobiście jestem rozczarowany, że to właśnie oni, o ironio, tak zeszli na PSY :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Niestety, żyjemy w czasach remake'ów, remasterów, patchy na nowe konsole...Sam jestem ciekaw nad czym ND pracują aktualnie, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że ogarniają tylko rimejki. No chyba, że zaraz wpadnie remake Uncharted 1-3 :E 

• Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Spoko tylko ileż można klepać w kółko to samo...

Ciekawe czy Niegrzeczne Psiaki wydadzą jakąkolwiek nową grę na obecną generację? W czasach PS3 czyli jak dobrze pamiętam tak trudnej do okiełznania konsoli ze względu na budowę, potrafili zrobić cztery NOWE gry, na ps4 już tylko dwie plus 2 remastery.

A obecnie tylko ciągłe odświeżanie mocno już czerstwego chlebka bo nie można tego nazwać imho kotletami. Na upartego TLOU Part 1 na silniku z dwójki to dość smaczny kawałek mięska ale poza tym?

Bida :/ Osobiście jestem rozczarowany, że to właśnie oni, o ironio, tak zeszli na PSY :E 

Coś  tam niby robią o rycerzach:P

Opublikowano

A jakiegoś linka gdzie o tym czytałeś mógłbyś zarzucić? 

Trochę tych plotek już było ale nie pamiętam, żebym gdzieś coś widział o rycerzach :D 

Z ostatnich przecieków to średnio mi się to widzi, że niby pójdą w otwarte światy i swobodę gracza gdzie wielu ludziom, w tym również mi, to już się przejadło.

Inna sprawa, że to ich decyzja a czy wybór będzie strzałem w dziesiątkę to oceni rynek oraz gracze. Kto wie, może to będzie jakiś przełom w sandboxach?

https://www.eurogamer.pl/naughty-dog-odchodzi-od-tego-w-czym-jest-najlepsze-kolejna-gra-studia-ma-postawic-na-wolnosc-gracza