Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem 2 godziny Rebirtha na PC i odpaliłem wersję PS5, ale już w Quality Mode. Oprócz innego oświetlenia to różnic brak. HDR lepszy na konsoli.

Opublikowano

Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali.

Opublikowano
Teraz, userKAMIL napisał(a):

W 30 klatkach? 

Tak ja tak ukończyłem pierwsze podejście do Rebirth bo nie było jeszcze PS5 PRO a teraz będę drugi raz przechodzić na PC i tak samo dobrze się bawić 

Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

1440p, DLSSQ (najnowszy z Cybera), wszystkie suwaki na prawo, 100-120 fps. 

I co w związku z tym? Cyberpunk 2077 nie dostał update dla PS5 PRO ani PSSR już pomijam że to temat o Final Fantasy VII Rebirth ale nie Cyberpunk 2077 gdzie masz wątek o tym tytule wydzielony i o DLSS 4 tam już toczy się dyskusja 

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Następnym razem taki temat podzielcie odpowiednio na działy: wersja PC do gier komputerowych, a wersja PS5 do działu konsol, inaczej wyjdzie z tego jakiś komediodramat. 

2 godziny temu, Winter napisał(a):

Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali.

2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Tobie serio się dziś totalnie odkleiło w temacie PS5 Pro. Sorry ale dziś premiera na PC, Ty miałeś swoją rok temu, daj ludziom w spokoju pogadać. 

Raczej Tobie bo był to czasowy EX i tutaj jest pies potrzebny. Jakoś z Indiana Jones nikt nie kazał zakładać osobnego temu gdzie gra trafiła w tym samym czasie na PC oraz Series X|S i z tym masz problem bo jak było jeszcze forum PCLab to otwarcie pisałeś o tym że nie podoba Ci się to że trzeba czekać aż będzie na PC i nawet pożyczyłeś PlayStation żeby ograć. To samo zresztą pisałeś o Stellar Blade 😉. Możesz już wyluzować bo gra jest na PC i nawet względem Intergrade porawili oświetlenie względem wersji z pleja 😁.

Opublikowano
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

przestań spamować !

Tobie polecam zrobić to samo bo temat o Cyberpunk 2077 oraz DLSS i innych technikach upscaling masz wydzielony do tego 😆

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Ale co to ma do rzeczy, chcesz spamować o PS5 Pro, idź na dział PS5. 

Ma to do rzeczy że porównuje ten sam tytuł który jest dostępny na PS5, PC oraz STEAM Deck a nie wypisuję w temacie o Final Fantasy VII Rebirth o tym jak działa Cyberpunk 2077 :E:boink:

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie no Tobie konsola spadła dziś na łeb, lecisz na ignora. 

To Ty się zafiksowałeś na punkcie konsoli i robisz z tego odzielne święto bo port pojawił się wreszcie na PC i chcesz celebrować tą chwilę :E

Analiza techniczna gry jaki i sama dyskusja o porcie tego samego tytułu to nierozłączna dyskusja jaką mieliśmy od lat na labie. Za chwilę będzie zapewne materiał też o tym od Digital Foundry który ktoś tutaj podlinkujcie a Ty telepiesz się cały czas jak ktoś tylko wspomni że grał na PS5 albo porównuje teraz wersję PC do tego co było wcześniej :lol2:

3 godziny temu, Winter napisał(a):

Pograłem 2 godziny Rebirtha na PC i odpaliłem wersję PS5, ale już w Quality Mode. Oprócz innego oświetlenia to różnic brak. HDR lepszy na konsoli.

O tym oświetleniu to było wiadomo już wcześniej ale HDR powinien wyglądać tak samo

Edytowane przez azgan
Opublikowano
4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Jezu człowieku skończ już z tym PS5, mieliście swój czas na konsolach, teraz my mamy swój. 

O tym właśnie mówię, obrażony bo zepsuli Ci święto 🥳

4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Tyle mam na Ultra wszystko maks:
obraz.thumb.png.7ec1acd1d5346e45e036285293e94486.png

A tyle na w.w ustawieniach
obraz.thumb.png.4164f3efbc6b031ed932f1b7e27f9cbe.png

Ja dopiero jutro sprawdzę jak to śmiga 😁

20250123-225350.jpg