azgan 1 132 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Za fabułę? Grałeś w pierwotną wersję to wiesz co tu się odwali. Fabuła jest dobra ale gra na raz, powiem Ci że skończyłem na PS5 i po wyjściu z kopalni nie mam ochoty robić tego wszystkiego od 0 zwłaszcza że save z PS5 nie można nawet przenosić bo tak to może poleciałbym samo storyline A tutaj wyjaśnione co zabolało 😉
Element Wojny 4 780 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Fabuła? Jaka fabuła? Cały 1 chapter skopiowany z Crisis Core i na tym koniec, teraz jestem w 4 tym chapterze i fabuła nie ruszyła się ani o krok. Na ten moment cała "fabuła"| obraca się wokół biegania po wielkich pustych mapach i zbieractwa/eksploracji dla Chadley'a! Wątek Sephirotha czy questy towarzyszy zepchnięte na bok, jak jakiś side content. To jest tak absurdalnie głupie że szkoda gadać. W Remake Chadley to był dodatek do fabuły, tutaj fabuła jest dodatkiem do Chadley'a. Edytowane 30 Stycznia przez Element Wojny
Pavel87 703 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Długo się rozkręca niestety, co prawda później nie będzie jakiejś jazdy bez trzymanki, ale pod względem fabularnym będzie trochę lepiej. Ogólnie rozwleczenie tego wszystkiego wyszło grze na złe moim zdaniem Edytowane 30 Stycznia przez Pavel87
Element Wojny 4 780 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia No oby się rozkręciło, bo jeśli kolejne 3 chaptery to będzie cały czas Chadley, to ja chyba tą grę skończę na YT.
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Za fabułę? Grałeś w pierwotną wersję to wiesz co tu się odwali. Własnie nie. Jest zmieniona względem oryginału. 1
Pavel87 703 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 48 minut temu, Element Wojny napisał(a): No oby się rozkręciło, bo jeśli kolejne 3 chaptery to będzie cały czas Chadley, to ja chyba tą grę skończę na YT. Omijaj gnoja ja jak go potem gdzieś widziałem w jakimś nowym regionie to zmieniałem kierunenk biegu na przeciwny 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Yep. Irytujący typek, tak samo jak MAI. Ale ja tam robiłem wszystkie jego wyzwzwania...bo lubię wyzwania i walkę w tej grze. Poza tym Chadley dodaje kapkę do lore, także trzeba zrobić je wszystkie, aby odkryć coś o nim.
Element Wojny 4 780 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 28 minut temu, Jaycob napisał(a): trzeba zrobić je wszystkie, aby odkryć coś o nim WSZYSTKIE? 1
brainq 47 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jak bedą nudne te side questy to nie wiem czy tam rade.
Pavel87 703 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Są nudne jest może raptem kilka średnich. Jedyne co to zadania towarzyszy i dla towarzyszy warto robić z racji rozwoju relacji chociażby
Element Wojny 4 780 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Questy Chadley'a w ogóle trudno nazwać questami, po prostu odblokowujesz jakieś wieżyczki, a one odblokowują z kolei jakieś dodatkowe walki i tak w kółko i na okrągło. Totalny zapychacz, nic innego na tych mapach nie ma.
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia No i dla materii, bo te od niego są najmocniejsze i po wykonaniu wszystkich też sekretnego summona można odblokować.
chrumcio 69 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego No co... wygina się bo lubi panów w mundurach
Element Wojny 4 780 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Gra się fajnie rozkręciła w 5-tym chapterze, w końcu wróciła fabuła główna. A przed chwilą wygrałem turniej karcianki na statku 2 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 15 minut temu, Reddzik napisał(a): Do środy? We wtorek przyjeżdża nowy 4070 Ti Super, w środę nowy QD-OLED. @ODIN85Uważa, że jak to wszystko podłączę i odpalę FFVII, to spadnę z krzesła z wrażenia Edytowane 2 Lutego przez Element Wojny 1 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Ok teraz rozumiem. Ma rację, nie miałem styczności z OLEDem ale na pewno mają rację jeśli tak twierdzą użytkownicy takiego sprzętu. Ja jestem zadowolony, że teraz działa w maks detalach w 120fps poza stutterem, ale tak to można grać
ODIN85 3 512 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 40 minut temu, Element Wojny napisał(a): We wtorek przyjeżdża nowy 4070 Ti Super, w środę nowy QD-OLED. @ODIN85Uważa, że jak to wszystko podłączę i odpalę FFVII, to spadnę z krzesła z wrażenia
Rekomendowane odpowiedzi