Skocz do zawartości

Final Fantasy VII Rebirth - PS5

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie grałem w Rebirth, bo mimo hajpu jaki miałem, demo zweryfikowało moje zapędy na grę, beznadziejna jakość i działanie gry, nie wiem jak jest teraz po tych patchach czy w ogóle się pojawiły, wersji Pro konsoli to nie kupię, zostaje mi wersja PC ewentualnie zakup pudełka i przeboleć to co zrobili z grą.

Edytowane przez Reddzik

Final Fantasy VII Remake przeszedłem łącznie trzy razy. Na normalu, na hardzie (przy okazji wbita platyna) oraz na pc ze spolszczeniem.

Będąc mega podjaranym na Rebirth zakupiłem grę w preorderze. Niestety do dzisiaj czeka na skończenie (ps5 pokazuje ukończenie wątku głównego w 57%). Coś mi ewidentnie nie leży ten otwarty świat. Chyba za dużo tego wszystkiego do robienia w porównaniu do Remake.

41 minut temu, Reddzik napisał(a):

Nie grałem w Rebirth, bo mimo hajpu jaki miałem, demo zweryfikowało moje zapędy na grę, beznadziejna jakość i działanie gry, nie wiem jak jest teraz po tych patchach czy w ogóle się pojawiły, wersji Pro konsoli to nie kupię, zostaje mi wersja PC ewentualnie zakup pudełka i przeboleć to co zrobili z grą.

Na PRO wygląda to podobnie do tego co masz na PS5 w trybie jakości z tym że tutaj jest 60fps zamiast 30 a to już robi różnicę