Skocz do zawartości

Microsoft Flight Simulator 2020/2024

azgan

Recommended Posts

A więc troszku polatał A380 i tak:
Dobra wiadomość jest taka ze maszyna wygląda i zachowuje się naprawdę super. Większość systemów działa jak trzeba.
Zła, że wymaga jednak jeszcze sporo pracy, na pewno potrzebujemy wersji z teksturami 2K (standardowa wersja jest 4K a rozwojowa 8K i to jest natywna wersja tego samolotu), mówiąc krótko samolot dosyć szybko zapycha Vram i podejrzewam ze nawet osoby z kartami 16GB mogą się zdziwić.
Dodatkowo sam miałem problemy z kalibracji przepustnicy i ciągle mi dwa silniki na idle wchodziły w revers.
Z dziwnych sytuacji z jakiegoś powodu nie działa mi poprawnie ATC z tym samolotem.

To tyle tak na gorąco.

• Like 1

Ja specjalnie dla MSFS 2024 kupiłem Thrustamstera 16000M z przepustnicą bo to mój powrót do serii po latach. Na próbę włączyłem MSFS 2020 dla odświeżenia podstaw i tak się wkręciłem że zastanawiam się czy przypadkiem nie powinienem jednak zainwestować w jakiś wolant jak np Turtle Beach VelocityOne.

Tyle że cena mnie jednak już odstrasza. Zwłaszcza że pewnie jakbym kupił VelocityOne to żałowałbym że nie wziąłem Honeycomb Alpha + Bravo.

A wy czego używacie? 

Coś kiedyś słyszałem że samoloty z poprzedniej (aktualnej) wersji MSFS przechodzą do tej z tego roku,

np. masz wersje premium MS2020 wszystko samoloty i lotniska oraz zakupione dodatki , odblokują się  w nowym MSFS.

Czy ten pomysł przetrwał czy to było tylko pierdololo marketingowe ?

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...