Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie są ok, znaczy... widzę od razu różnicę, nie są tak ostre jak powinny. Da się je czytać, ale no to nie jest to samo.

W takim F-35 gdzie pół kokpitu jest ekranem różnica jest spora. Myślałem że w 2024 to poprawią, ale nie. 

Opublikowano (edytowane)

Rano odpaliło mi się w 10 minut, ale lot swobodny, kariery nie próbowałem. Wieczorem zakładam że znowu będą problemy bo ludzie wrócą z pracy ;) 

Wczoraj wieczorem miałem błąd o niskiej przepustowości, więc raczej dziś to samo będzie.

Edytowane przez galakty
Opublikowano
40 minut temu, Wu70 napisał(a):

To warto już odpalać czy jeszcze poczekać? Kariera odpali bez czekania kilka h?

Odpalic i przetestowac mozesz, jak w pare minut nie wejdzie to dalbym spokoj, choc mysle, ze dzisiaj sie to rozejdzie po kosciach i juz normalnie bedzie dzialac. 

Opublikowano (edytowane)

https://allegro.pl/oferta/joystick-pxn-pxn-2113-pro-kontroler-do-grania-przewodowy-15616192954

cos takiego da rade?
potrzebuje cos budzetowego zeby se polatac i zobaczyc co to ten flight simulator - w 2020 gralem na padzie ale sie odbilem (a tutaj jednak mamy helikoptery i inne ciekawe rzeczy), na klawiaturze SIE PO PROSTU NIE DA

"podłacz se pada" - wiem wiem, ale oddalem mlodemu do konsoli, wiec jak mam kupowac pada to chyba wole cos takiego j.w

Edytowane przez Ali
Opublikowano
41 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja ustawiłem cache na 32GB, uważajcie, bo da się go na razie tylko zwiększać :E

To dobrze, że ustawiłem całego dysku :E widoczki będą pierwsza klasa, poprawili engine niesamowicie pos względem chmur kolorów i oświetlenia 

Opublikowano (edytowane)

Na razie ustawiłem 64 GB, zobaczę jak będzie działać. Czekam na przepustnicę, dziś powinna przyjść więc w weekend pewnie coś polatam ;) 

Próbował ktoś HDR?

Edytowane przez galakty