Mam pewne spostrzeżenia i widze że posty na steam zaczynają to potwierdzać, Stalker na kartach AMD jest znacznie płynniejszy, jeśli idzie o uczucie i jest mniej stutteru, sam miałem takie odczucia ale jezeli pojawiają się na innych forach takie posty to coś musi być. Pewnie ma to związek z tym że w Xbox mamy układ RDNA2 więc siła rzeczy pewnie są jakieś optymalizacje pod układy AMD, mimo że widać w testach generują nieco mniej klatek.
Nie, nie musi. Odpowiedź jest prosta, kupując pro świadomie wiesz, że nie dostaniesz dzisiaj napędu w normalnej cenie - a jak jesteś myślącą istotą a nie amebą - to wiesz też, że nie będziesz płacił skalperom 3x ceny MSRP. W związku z tym wybór jest oczywisty. Albo kupujesz i czekasz, albo nie kupujesz i też czekasz. Nie widzę tutaj w ogóle miejsca na jakieś dywagacje czy powody do marudzenia po zakupie. A jak jesteś amebą, to Twoje marudzenie ma odpowiednio mniej sensu
@voltq nie piszę o nóżkach. Konsola w pionie stoi sama bez żadnych podpór stabilnie. Zresztą w poziomie też ją testowałem i nie wywinęła fikołka
Już widzę te tłumy stojące w kolejce za czytnikiem b-r za 2k PLN.
Rekomendowane odpowiedzi