Microsoft Flight Simulator 2020/2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Plati · Opublikowano
Co 3 dni to i tak rzadko jak na obecne czasy. Większość ludzi ładuje codziennie i jeszcze producenci każą się cieszyć z takiego rozwiązania. -
Przez tgolik · Opublikowano
Ja mam rozbabrane w tej chwili z sześć gier. Wszystkie mnie rajcują i nie mogę zdecydować się do której usiąść na dłużej. Silent Hill 2, Dragons Dogma 2, Lies of P, Star Wars Outlaws i Stalker 2. Stalkerowi pozwolę dojrzeć a Outlaws już nadaje się do grania. Jeszcze tylko skończę SH2, w DD2 skupię się na wątku głównym A działa to tak: gram sobie w jedną grę, przychodzi premiera drugiej. Nie mogę się powstrzymać i muszę zobaczyć, "jak chodzi" i czy jest fajna. No i czasem te testy trwają 10 czy 20 godzin i jedną trzecią gry. I w tedy przychodzi kolejna premiera. Gry, które lubię, są za długie. -
Przez Gakuto · Opublikowano
Arcane czyli steampunkowy serial akcji i przygody stworzony przez Christiana Linke i Alexa Yee. Właśnie skończył się z dwoma sezonami. Podobno bardzo dobry. Dla mnie najważniejsza jest dobra fabuła. Warto? Uniwersum League of Legends jest mi obce. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Mam wrażenie, że właśnie nie do końca. A przynajmniej: nie zawsze. W świecie korpo liczy się bardziej szybkość niż dokładność, prezencja ponad skille, pozory ponad rzeczywistą pracę. -
Przez Umpero · Opublikowano
@PiPoLiNiO tak mi ustawia EXPO. Wszystkie pudła już powynosiłem do piwnicy więc teraz nie sprawdzę, ale wszedłem sobie np na listę QVL pamięci na stronie Gigabyte (tam podają timingi) i rzeczywiście moje pamięci mają podane 32-39-39.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi