DITMD 787 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Jak tak będzie, to się zrobi refund i tyle.
dawidoxx 976 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września No my tak, ale co niektórzy to będą pewnie płakać ze transfer stracili na jakiś rapidsharach 1
Pavel87 703 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) Ja liczę na kawał dobrego mielonego mięsa z zombie w roli głównej i również jestem team "broń biała" na tych ancymonów oczywiście obawiam się, że będą problemy z optymalizacją, ale też kupiłem na steamie, więc jak coś to pójdzie zwrot Edytowane 18 Września przez Pavel87 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Też mam na steamie ale bez możliwości zwrotu, bo te 14dni czasu na zwrot minęło w tamtym roku
tomcug 2 441 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 41 minut temu, samsung70 napisał(a): Oby to nie był techniczny bubel jak Borderlands 4 Bo będą dopiero na premierę. 41 minut temu, samsung70 napisał(a): Oby to nie był techniczny bubel jak Borderlands 4 O to się nie musisz martwić. 2 1
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września ... swoją drogą trochę dziwne, że żaden gracz pokroju tivolt, corle czy inny polski krzykacz jutuber nie dostał gry od polskiego studia kilka dni przed czasem...
ffallen 49 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Teraz, userKAMIL napisał(a): O której to startuje dziś? 18:00 CET
tomcug 2 441 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 6 minut temu, samsung70 napisał(a): ... swoją drogą trochę dziwne, że żaden gracz pokroju tivolt, corle czy inny polski krzykacz jutuber nie dostał gry od polskiego studia kilka dni przed czasem... A skąd wiesz, że nie dostali?
ffallen 49 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Rozumiem, że posiadacze DL2: Ultimate, którzy mają DL: Beast za free będą ją mieli dodaną do biblioteki Steam (+możliwość downloadu) dopiero o 18:00 tak? Czy ktoś już ma może?
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 7 minut temu, caleb59 napisał(a): Dostali tylko embargo do 18:00. no tak, ale dla przykładu w Cronosa chyba kilku jutuberów grało kilka dni przed, a tutaj absolutnie nic. podejrzana to sprawa. cóż- za kilka godzin wszystko stanie się jasne.
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ja mam, sami to przypisali do konta, nie pamiętam kiedy to było rozdawane ale była o tym mowa na discordzie i być może na steamie. Żeby dostać The Beast, trzeba było zakupić DL2 Ultimate do końca września 2024, taki był wymóg. Potem jak usunęli ultimate ze steama przepadło. 7 minut temu, ffallen napisał(a): Czy ktoś już ma może?
ffallen 49 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 14 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja mam, sami to przypisali do konta, nie pamiętam kiedy to było rozdawane ale była o tym mowa na discordzie i być może na steamie. Żeby dostać The Beast, trzeba było zakupić DL2 Ultimate do końca września 2024, taki był wymóg. Potem jak usunęli ultimate ze steama przepadło. No ja kupowałem wersję Deluxe w 2022 roku na premierę za 279,99zł (później przekształcili ją w Ultimate) więc powinienem dostać, a w Steam jeszcze nie jest przypisana. Dlatego zapytałem. Edytowane 18 Września przez ffallen
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Nie słyszałem o takim przekształceniu, jeśli Ci się należy to pisz do nich, jak masz discorda to pewnie szybciej na discorda lub email.
STALKER 75 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Z tego co wyczytałem zrezygnowali z denuvo.
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Godzinę temu, STALKER napisał(a): Z tego co wyczytałem zrezygnowali z denuvo. no weź nawet tak nie gadaj! Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Nie słyszałem o takim przekształceniu, jeśli Ci się należy to pisz do nich, jak masz discorda to pewnie szybciej na discorda lub email. u mnie DL2 zrobiło się na jakieś DL2 Reloaded Edition czy jakoś tak czy to o tym mowa?
tomcug 2 441 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Nie, taka zmiana nazwy się zrobiła każdemu.
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 5 minut temu, samsung70 napisał(a): u mnie DL2 zrobiło się na jakieś DL2 Reloaded Edition czy jakoś tak czy to o tym mowa? Reloaded ma tylko pierwsze dlc. Teraz to jakby podstawka
dawidoxx 976 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Chyba DL2 REPACK Na xboxie działa ten myk z odpalaniem na Nową Zelandie? 1
ffallen 49 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 28 minut temu, samsung70 napisał(a): no weź nawet tak nie gadaj! u mnie DL2 zrobiło się na jakieś DL2 Reloaded Edition czy jakoś tak czy to o tym mowa? Miałeś Bloody Ties jak była jego premiera za darmo? Jak tak, to jest to o czym mówię - masz już w Steam przypisany Beast do biblioteki?
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Reloaded a Ultimate to nie jest to samo.
Rekomendowane odpowiedzi