maras2574 889 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) W dniu 13.09.2025 o 19:55, caleb59 napisał(a): Boże święty, a Wy jeszcze z kamilkiem w jakiekolwiek dyskusje wchodzicie. Przecież on jawnie wącha się z kacapami !!! Choćby gry byly po zlotówkę, nie dam zarobić ruskowi !!! W dniu 13.09.2025 o 19:12, DITMD napisał(a): Ja nawet do tego etapu nie doszedłem, zobaczyłem cyrylicę na stronie i dałem sobie spokój I prawidlowo, brawo Edytowane 24 Września przez maras2574
PaVLo 916 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Nie wiem jak u innich, ale wgrałem najnowsze dedykowane stery od Nv, dałem ustawienia wysokie w 4k, a mimo to mam spadki do 30fps w labolatorium. Co ciekawe, karta nawet nie leci na 50%, procek się nudzi. Sprawa jest lepsza po wyjściu, gpu pod korek, momentami cpu też, ale dlss jakby nie działało, bo nie widzę poprawy. Wgrałem najnowsze biblioteki dlss, ale ewidentnie coś tu ubija wydajność lub jest do grubej poprawki.
tgolik 545 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 26 minut temu, PaVLo napisał(a): Nie wiem jak u innich, ale wgrałem najnowsze dedykowane stery od Nv, dałem ustawienia wysokie w 4k, a mimo to mam spadki do 30fps w labolatorium. Co ciekawe, karta nawet nie leci na 50%, procek się nudzi. Sprawa jest lepsza po wyjściu, gpu pod korek, momentami cpu też, ale dlss jakby nie działało, bo nie widzę poprawy. Wgrałem najnowsze biblioteki dlss, ale ewidentnie coś tu ubija wydajność lub jest do grubej poprawki. Użyj tstawień domyślnych grafiki. Jak trafisz do Ratusza wszystko się znormalizuje. Ja gram w 4k z DLSS Q bez FG + wszystko na maksa. Z LOD 250 mam ok 90 fps i gra jest płynna. DL źle reaguje na grzebanie w grafice - w wielu przypadkach po zmianach trzeba uruchomić grę ponownie a najlepiej kompa, co przy okazji zminimalizuje stutter. Edytowane 25 Września przez tgolik 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 10 minut temu, PaVLo napisał(a): Nie wiem jak u innich, ale wgrałem najnowsze dedykowane stery od Nv, dałem ustawienia wysokie w 4k, a mimo to mam spadki do 30fps w labolatorium. Co ciekawe, karta nawet nie leci na 50%, procek się nudzi. Sprawa jest lepsza po wyjściu, gpu pod korek, momentami cpu też, ale dlss jakby nie działało, bo nie widzę poprawy. Wgrałem najnowsze biblioteki dlss, ale ewidentnie coś tu ubija wydajność lub jest do grubej poprawki. Nic takiego nie miało u mnie miejsca na dedykowanych sterach. Czy już są nowsze?
PaVLo 916 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 18 minut temu, tgolik napisał(a): Użyj tstawień domyślnych grafiki. (...) Spróbuję i zobaczę, ale obecnie raczej nie ma spadków, jednak sprzęt ciśnie pod korek. 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nic takiego nie miało u mnie miejsca na dedykowanych sterach. Czy już są nowsze? Stery najnowsze 581.29, w których są jakieś triki dla DL:TB. Coś chyba przesadziłem z ustawieniami, ale podstawka na takich leci z dlss bez problemu Edytowane 25 Września przez PaVLo
tomcug 2 440 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 26 minut temu, PaVLo napisał(a): Nie wiem jak u innich, ale wgrałem najnowsze dedykowane stery od Nv, dałem ustawienia wysokie w 4k, a mimo to mam spadki do 30fps w labolatorium. Co ciekawe, karta nawet nie leci na 50%, procek się nudzi. DirectX 11 używasz?
PaVLo 916 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Nie no, chyba z automatu DX12 odpala, ale te spadki to mnie zdziwiły i będę falej szukał przyczyny Poza tym to kolejna gra, która miesza mi z ustawieniami rgb klawiatury i nie działa wyłączenie sterowania w opcjach gry
tgolik 545 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Nie no, chyba z automatu DX12 odpala, ale te spadki to mnie zdziwiły i będę falej szukał przyczyny Poza tym to kolejna gra, która miesza mi z ustawieniami rgb klawiatury i nie działa wyłączenie sterowania w opcjach gry Pamiętam jak przed laty, oprogramowanie Razera ścinało mi wydajność Dooma 2016. 1
z1k 43 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 17 godzin temu, DżonyBi napisał(a): https://en.gamegpu.com/game/Ray-tracing-may-return-to-Dying-Light%3A-The-Beast-in-the-coming-days. jest jeszcze gdzies potwierdzenie tego ?
prystek 124 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 9 minut temu, z1k napisał(a): jest jeszcze gdzies potwierdzenie tego ? komu to potrzebne , dlaczego!! 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Potwierdzonej nie ma tylko daty wprowadzenia, a sam film jest na stronie nvidia legit.
prystek 124 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Potwierdzonej nie ma tylko daty wprowadzenia, a sam film jest na stronie nvidia legit. daj linka bom leniwa i nie chce sie szukac
STALKER 75 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Jak w tej grze zmienić sterowanie na padzie? chciałem zmienić jeden przycisk bo żeby biegać trzeba wciskać gałkę strasznie to niewygodne. W opcjach gry nie widzę takiej możliwości.
PaVLo 916 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Gram w trybie trudności Fabularny i ta gra normalnie miażdży mnie stopniem trudności, a właściwie słabością na obrażenia i wytrzymałością bohatera. Gra się przez to ciężko, a przy tym ilość zombiaków jak na to miasteczko, przeczy logice, one są wszędzie i pojawiają się znikąd, psując tym samym klimat świata po zagładzie ludzkości Za to podoba mi się, przynajmniej na początku, że nie zdobywamy masy przedmiotów i często wykorzystujemy je do działań bieżących, zamiast mieć na wszystko, w tym na ulepszenia. No i oprawa trzyma poziom, jednak cały czas walczę ze spadkami wydajności, i chyba wrócę do wcześniejszych sterów
samsung70 210 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 4 minuty temu, PaVLo napisał(a): Gram w trybie trudności Fabularny i ta gra normalnie miażdży mnie stopniem trudności, a właściwie słabością na obrażenia i wytrzymałością bohatera. Gra się przez to ciężko, a przy tym ilość zombiaków jak na to miasteczko, przeczy logice, one są wszędzie i pojawiają się znikąd, psując tym samym klimat świata po zagładzie ludzkości Za to podoba mi się, przynajmniej na początku, że nie zdobywamy masy przedmiotów i często wykorzystujemy je do działań bieżących, zamiast mieć na wszystko, w tym na ulepszenia. No i oprawa trzyma poziom, jednak cały czas walczę ze spadkami wydajności, i chyba wrócę do wcześniejszych sterów dodaj do tego jeszcze to cholernw chwytanie zomniaków z 3m... a co do technikaliów, na 4090 słabo śmiga? łolaboga... czytałeś nius aby nie grać z FG i Reflex bo coś tam nie działa i faktycznie mimo większej liczby FPS czuć rwanie..
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 17 minut temu, PaVLo napisał(a): jednak cały czas walczę ze spadkami wydajności, i chyba wrócę do wcześniejszych sterów Ja miałem dziwne dropy FPS i pomogło na sztywno ustawienie w opcjach gry. (Wcześniej miałem bez limitu)
Crew 900 997 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 14 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ja miałem dziwne dropy FPS i pomogło na sztywno ustawienie w opcjach gry. (Wcześniej miałem bez limitu) Ty masz za dużo pieniędzy 1
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Nie, ja gry kupuję za ułamek ceny w dniu premiery.
Crew 900 997 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nie, ja gry kupuję za ułamek ceny w dniu premiery. Nie wiem gdzie ty je dostajesz za ułamek ceny skoro klucze są w takiej samem cenie jak ze steam lub wyższej. Pochwal mi się swoim profilem steam. Edytowane 25 Września przez Crew 900 1
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Klucze z innych regionów na Plati było już wałkowane wiele razy.
ODIN85 3 500 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 7 godzin temu, PaVLo napisał(a): Gram w trybie trudności Fabularny i ta gra normalnie miażdży mnie stopniem trudności, a właściwie słabością na obrażenia i wytrzymałością bohatera. Gra się przez to ciężko, a przy tym ilość zombiaków jak na to miasteczko, przeczy logice, one są wszędzie i pojawiają się znikąd, psując tym samym klimat świata po zagładzie ludzkości Za to podoba mi się, przynajmniej na początku, że nie zdobywamy masy przedmiotów i często wykorzystujemy je do działań bieżących, zamiast mieć na wszystko, w tym na ulepszenia. No i oprawa trzyma poziom, jednak cały czas walczę ze spadkami wydajności, i chyba wrócę do wcześniejszych sterów Jedyna trudność to brak apteczek. Poświęć ze 2h na grind i miej ich najmniej 30 przed każdą misją.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 6 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Pochwal mi się swoim profilem steam. Cyrylicę musisz mieć opanowaną 2
Rekomendowane odpowiedzi