Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Pavel87 napisał(a):

To na ile godzin jest ten samodzielny dodatek? Misje poboczne i inne aktywności są warte zrobienia? 

Ja po 20 godzinach mam 29%.

Exploracja i crafting dają mi frajdę nie spieszę się więc za bardzo z robieniem misji.

Nie mów tak brzydko na Bestię: "samodzielny dodatek"

To jest porządna gra o właściwych, nierozdmuchanych rozmiarach mapy.

Edytowane przez tgolik
  • Like 2
Opublikowano
10 minut temu, tgolik napisał(a):

Ja po 20 godzinach mam 29%.

Exploracja i crafting dają mi frajdę nie spieszę się więc za bardzo z robieniem misji.

Nie mów tak brzydko na Bestię: "samodzielny dodatek"

To jest porządna gra o właściwych, nierozdmuchanych rozmiarach mapy.

dzień dobry, skąd wiesz, że 29%, gra chyba nie pokazuje poziomu ukończenia, przynajmniej na PC Steam nie widziałem nic takiego 

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, samsung70 napisał(a):

dzień dobry, skąd wiesz, że 29%, gra chyba nie pokazuje poziomu ukończenia, przynajmniej na PC Steam nie widziałem nic takiego 

Dzien dobry, jak ty byś chciał na piracie zobaczyć statystyki na steam? :E 

51 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No dobra jest plansza przed ostatnią misją ale dwie wcześniejsze to też ostra jazda. Satysfakcjonujący finał po średniej reszcie.

Leciałeś tylko głowne misje? 

Edytowane przez dawidoxx
  • Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, samsung70 napisał(a):

Osiągnięcia na STEAM dają jakieś tam pojęcie o procencie przejścia gry.

Opublikowano
58 minut temu, dawidoxx napisał(a):

nie twoj interes. 

52 minuty temu, tgolik napisał(a):

Osiągnięcia na STEAM dają jakieś tam pojęcie o procencie przejścia gry.

thx :* 

u mnie zaledwie 8h gry i chyba tylko Mgiełka ubita, wioec jeszcze sporo eksploru. 

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Nie bo wtedy miałem za niski poziom. Parę pobocznych i wszystkie kryjówki odblokowałem.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, samsung70 napisał(a):

nie twoj interes. 

thx :* 

No no.. gdybyś znowu nie ukradł gierki to byś wrzucił screena z zakupu na steam i pozbył się łatki złodziejaszka, ale dobrze oboje wiemy ze takiego dowodu nie posiadasz  :E 

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, dawidoxx napisał(a):

No no.. gdybyś znowu nie ukradł gierki to byś wrzucił screena z zakupu na steam i pozbył się łatki złodziejaszka, ale dobrze oboje wiemy ze takiego dowodu nie posiadasz  :E 

post zgłoszony za te osobiste wycieczki, 

pozdrawiam. 

Opublikowano
14 minut temu, samsung70 napisał(a):

był gdzieś nius, że FG kuleje przez Reflex, gracie w takim razie z FG czy bez? jesli tak to jaki mnoźnik 2 3 czy 4? 

Póki nie ma RT to nie potrzebuję tego włączać, do tego nie działa. Może za te 2 tygodnie dodadzą patcha, poprawią babole i wtedy pogram. 

Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Póki nie ma RT to nie potrzebuję tego włączać, do tego nie działa. Może za te 2 tygodnie dodadzą patcha, poprawią babole i wtedy pogram. 

masz taka sama grafike jak ja, moge zapytać na jakich ustawieniach kolega śmiga i jaki ma FPS?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, samsung70 napisał(a):

post zgłoszony za te osobiste wycieczki, 

pozdrawiam. 

Zgłoszony to ty powinieneś być za pisanie że dzięki piractwu mogłeś sobie kupić 5080.. Czasem szkoda ze tu nie ma blinda bo by cię pogonił za te piractwo tak jak robił to na labie  :E

I szczerze miałem to  kiedyś gdzieś czy grasz w piraty czy nie, ale jak zobaczyłem post w którym atakowałeś kogoś tutaj na forum i nazwałes go złodziejaszkiem tylko dlatego, że nie kupuje gier na steam a robi to na zew. stronach to aż się człowiek w gotuje na takiego hipokrytę jak Ty.

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
2 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Zgłoszony to ty powinieneś być za pisanie że dzięki piractwu mogłeś sobie kupić 5080.. Czasem szkoda ze tu nie ma blinda bo by cię pogonił za te piractwo tak jak robił to na labie  :E

na co czekasz? nie zapomnij tylko podać który paragraf regulaminu został złamany,. 

Opublikowano
1 minutę temu, samsung70 napisał(a):

moge zapytać na jakich ustawieniach kolega śmiga i jaki ma FPS?

Maks detale- domyślny LOD i zmiana na 70 fov, DLAA(DLSS natywne), gram w 1440p, zablokowałem na 80fps, bo ten silnik ciśnie po GPU- wysoki pobór i podnosi temp na grafice, a tak to jest złoty środek do grania na padzie- gram na padzie, tak samo jak w dwójkę.  

Mam też wyłączony Refleks z zważywszy na te problemy z nim.

Ostatnio nie mogłem zrobić pobocznej misji, kilka prób i nic, a najlepsze, że jak gra wczyta ponownie zapis to wczytuje przed rozpoczęciem misji + zużyte wszystkie surowce jak i granaty przepadają, co jest trochu dziwne. Misja z podłączeniem ładunków wybuchowych w jaskini. Za dużo ich jest i nie ma jak przejść obok, do tego ciemno, a są tam zombiaki które reagują na latarkę. 

Opublikowano
17 minut temu, Reddzik napisał(a):

Za dużo ich jest i nie ma jak przejść obok, do tego ciemno, a są tam zombiaki które reagują na latarkę. 

Jest latarka UV, tak jak w DL1? Na taką latarkę zombiaki nie reagowały.

Opublikowano
42 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Maks detale- domyślny LOD i zmiana na 70 fov, DLAA(DLSS natywne), gram w 1440p, zablokowałem na 80fps, bo ten silnik ciśnie po GPU- wysoki pobór i podnosi temp na grafice, a tak to jest złoty środek do grania na padzie- gram na padzie, tak samo jak w dwójkę.  

Mam też wyłączony Refleks z zważywszy na te problemy z nim.

Ostatnio nie mogłem zrobić pobocznej misji, kilka prób i nic, a najlepsze, że jak gra wczyta ponownie zapis to wczytuje przed rozpoczęciem misji + zużyte wszystkie surowce jak i granaty przepadają, co jest trochu dziwne. Misja z podłączeniem ładunków wybuchowych w jaskini. Za dużo ich jest i nie ma jak przejść obok, do tego ciemno, a są tam zombiaki które reagują na latarkę. 

W tej misji na początku skaczesz wspinasz się po ścianach do ładunków , a później na dole podłączasz kable , kucając nikt cię nie wykryje. Tutaj żadnych problemów nie miałem. Pewnie pod warunkiem że masz perka z skradaniem się 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, JeanPepin napisał(a):

Pewnie pod warunkiem że masz perka z skradaniem się 

Nie mam perka, wystarczy że się lekko wychylam i już mnie widzą, napełnia się pasek. Gram na normalnym poziomie.

Edytowane przez Reddzik