azgan Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Gram od czasu do czasu, nawet klimaty są dobre jak klon BF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 5 grudnia open beta dla wszystkich na Steamie + nowy content więc również sobie sprawdzę o ile nie będzie to kolidowało za mocno ze Stalkerem 2. Dostałem się do pierwszej fali wersji alpha więc znam i wiem jak to obecnie wygląda dlatego teraz nie gram i czekam na więcej contentu. Jak najbardziej warte polecenia dla wszystkich wygłodniałych klimatów z Battlefielda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, caleb59 napisał: 5 grudnia open beta dla wszystkich na Steamie + nowy content Czy wiadomo coś na premierę? Czy będzie nadal darmowy 5 grudnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu https://www.playdeltaforce.com/en/detail.html?father_content_id=6cc4e588ae1c9a4b55aba70a6f0f9d77a927&content_id=6cc4e588ae1c9a4b55aba70a6f0f9d77a927 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Dobrze wyglada, dawno w dobrego shootera nie gralem. Na 100% zagram. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominix Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Pograłem troche w tą ostatnią bete, jest ok, lepiej niż cod, bo jest bardziej stonowane, bliżej do BF-a co akurat mi pasuje, są tryby bez pojazdów więc to dla mnie już jest powód żeby pograć. Jako że gra będzie darmowa to tym bardziej będzie warto pograć, bo ostatnio jest słabo ze strzelankami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się