Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogralbym ale chyba dopiero w następnym tygodniu bo zmieniam procek i obecny sprzedałem a nowy gdzieś w transporcie utknął :E może do tego czasu jak będą jakieś problemy to naprawia i w poniedziałek będzie już git :W

Zamiast najpierw kupić potem sprzedać to zrobiłem na odwrót 🙃🙃

Opublikowano
Godzinę temu, Joloxx9 napisał(a):

blizej do COD od strony gameplay

Jsne, co najwyzej jak grasz na mapie 5 na 5 to moze przypominac coda 6 na 6 ;)Reszta to wymysly ludzii i dziwne porownania. A przypomne, ze to BF czerpie inspiracje z delty, a nie na odwrot  :D Jestem ciekawy czy ci sami ludzie potrafia napisac odrozniajce konkrety miedzy tymi grami poza frzesami ;)

Opublikowano

Gameplay jest podobny do coda, to nie znaczy że ma być na mapach 6v6, strzelanie ibieganie jest bardzo podobne, reszta przypomina bfa, czyli duże mapy i pojazdy. Jak grałem z miesiąc temu to było ok, teraz po tych ostatnich gameplay to tak już troszkę meh, ale trzeba zagrać. Wymagania ma bardzo niskie i jest za friko i dużo nie zajmuje a czy się przyjmie to czas pokaże. 

• Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Dominix napisał(a):

strzelanie ibieganie jest bardzo podobne, reszta przypomina bfa

Rownie dobrze mozna napisac, ze jest podobne do bfa lub do innej strzelanki ale to takie masło maslane i nic wiecej, zawsze cos jest podobne do czegos co nie znaczy ze jest takie samo ;) A ludzie uwilebiaja porownywac do siebie gry. Nie ma w ym nic oczywiscie zlego, ze ktos porownuje do coda bo COD to i tak nr 1 na rynku jesli chodzi o strzelanki, popularnosc  i ilosc graczy. No i moim zdaniem feeling strzelania i moovment w codach jest nie do przeskoczenia w zadnej grze, nic temu dlugo dlugo nie dorowna.

16 minut temu, Dominix napisał(a):

Wymagania ma bardzo niskie i jest za friko i dużo nie zajmuje a czy się przyjmie to czas pokaże. 

Gra ma wiele trybow wiec kazdy znajdzie cos dla siebie, mocno mnie interesuje platna kampania i odswiezenie oryginalnego black hawk dawn kampani :D

12 minut temu, galakty napisał(a):

Jak będzie dało radę to dziś pewnie pogram trochę

Nie ma problemow, ludzie juz graja ;)

Opublikowano
Teraz, Phoenix. napisał(a):

Wiec jakims cudem ma podobienstwa do mobilki ??

Nie zrozum mnie źle, jestem akurat z tych pozytywnie zaskoczonych Delta Force. Chodziło mi o to, że twórcy wywodzą się po części z CoD Mobile stąd widać pewne naleciałości, pomysły czy styl rozgrywki podobne do rozwiązań z gier mobilnych.

W sumie jest to F2P więc jakiś model zarobkowy musi być w grze w taki czy inny sposób dodany by była dla twórców opłacalna. Po prostu nie dziwię się innym graczom, że to zauważają.

• Upvote 1
Opublikowano

Dlatego ja bylem ciekaw konkretow bo kazdy potrafi rzucac frazesami, podobne do tego i owego ale nikt nie potrafi uzasadnic konkretnymi argumentami i roznicami, a to ze robili mobilke to zwykla informacja. Kazda gra darmowa gra typu Warzone, Apex, Fortnite, PUBG, Delta opierajaca sie na modelu F2P bedzie sie opierac na zarobkach w sklepie i battle pasach tylko to nadal nie ma nic wspolnego z mobilkami bo taki model biznesowy byl od zawsze w darmowych grach. Model biznesowy F2P to po prostu model zarobkowy wykorzystywanych w darmowych grach niezaleznie od platformy czy to konsola, pc czy mobilka.

Opublikowano
7 minut temu, Dominix napisał(a):

Z tego co czytałem to tylko kampania ma być na ue5, mp jest na ue4, dlatego też tak niskie wymagania.

To jest przyklad jak powinno sie robic gry, wokol niej nie m zadnych afer, gra dziala dobrze, nie ma krytycznych bugow itp.  A jak wychodzi taki bf czy cod za wiele wiecej milionow to zawsze jest "sraczka" :D

9 minut temu, Dominix napisał(a):

kampania ma być na ue5, mp jest na ue4

Racja.

• Upvote 1
Opublikowano
33 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

:lol2: ehe

Jeszcze dopisz ze to przerobiony silnik z mobilki :hahaha:

Sorry ale wystarczy zagrac - polecam zamiast oglądac yti zachwycone kr0mki chleba, ktrochch opinia za kasę jest guzik warta.   Serowanie, menu, layouty - budowa map to wszystko zajeżdża za bardzo tanim dziadostwem dla casuali. Jak to miał być pogromca bfa to trochę im nie wyszło. 

• Upvote 1
Opublikowano
36 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ale jakie?? Gra jest robiona od podstaw ne UE5 i jest kontunuacja wersji na PC. Wiec jakims cudem ma podobienstwa do mobilki ??

Multi nawet nie lata na u5 gościu 

Opublikowano
Teraz, dawidoxx napisał(a):

Jak to miał być pogromca bfa to trochę im nie wyszło. 

To nie miał być pogromca BF, tylko te durnoty z YT pokroju Mestre i kromek clickbaity takimi tytułami robili :E