Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.10.2025 o 19:28, kubikolos napisał(a):

wykopki wrzucily to na fb i w komentarzach wyplynal potezny incydent kalowy XDDDDDDDDDDD

855c89105f4b5423139e0ff80c97b7c9ca25ad9a

Generalnie popieram. Ja bym jednak dał 2lata za każde dziecko. Nawet jak któraś chce 8mkę, to ależ proszę ją bardzo. 

Co do samych związków. Skoro trend jest jaki jest ja bym po prostu schował do szafy cały kościół katolicki i zezwolił na związki poligamiczne. 

Edytowane przez Suchy211
  • Upvote 1
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Suchy211 napisał(a):

No nie wiem. Laski z takimi koszulkami same stawiają się w takiej pozycji. Bez niczyjej pomocy. Niby dlaczego miałbym nie nazywać rzeczy po imieniu.

Ta "laska" w tej koszulce to Fagata, ma taki przebieg że szkoda gadać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Suchy211 napisał(a):

@GordonLameman

No nie wiem. Laski z takimi koszulkami same stawiają się w takiej pozycji. Bez niczyjej pomocy. Niby dlaczego miałbym nie nazywać rzeczy po imieniu.

A widziałeś jakąś laskę z taką koszulką poza tym zdjęciem? 
Bo moze nie wpadłeś na to, ale kontrowersje się sprzedają, a wy dajecie się baitować jak 5-latki. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Bo moze nie wpadłeś na to, ale kontrowersje się sprzedają, a wy dajecie się baitować jak 5-latki. 

@GordonLameman Jak dawno temu błąkałeś po TikToku?

Ja jestem starym Dziadem, podejrzewam, że ty też... Teoretycznie jestem Żonaty i nie powinno mnie to interesować, ale to co wylewa się na mężczyzn w tych rolkach to smuci nawet mnie.

Obecni 20-30 latkowie mają przewalone.

Edytowane przez Szambo
Opublikowano
Teraz, Szambo napisał(a):

@GordonLameman Jak dawno temu błąkałeś po TikToku.

Ja jestem starym Dziadem, podejrzewam, że ty też... Teoretycznie jestem Żonaty i nie powinno mnie to interesować, ale to co wylewa się na mężczyzn w tych rolkach to smuci nawet mnie.

Obecni 20-30 latkowie mają przewalone.

No jakoś w 2022? Końcówka pandemii jak sądzę. 

Od tej pory unikam tego gówna, a i wcześniej mój content to był raczej gry i jakieś śmieszne scenki :) 

A nie smuci CIę to co się wylewa na kobiety? :) 

To są dokładnie te same rzeczy tylko zwrot inny. Wykreowano wojnę faceci vs baby i wy bardzo chętnei gracie w tę wojnę algorytmową. :) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A nie smuci CIę to co się wylewa na kobiety? :) 

No smuci mnie, że laska publikująca filmiki jak robi mężowi żarcie do pracy jest oblewana łajnem.

Spotkałeś się z filmikami gdzie Kobiety są obrażane za to ile zarabiają?

Czy spotkałeś się z filmikami gdzie Kobieta jest wyszydzana za to, że ma łysienie plackowate?

Czy dużo jest kontentu omawiającego kiedy Kobieta jest Kobietą, a kiedy nie?

Jest prawdą, że jedni jadą na drugich, ale nie ma tutaj znaku równości.

Edytowane przez Szambo
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Szambo napisał(a):

No smuci mnie, że laska publikująca filmiki jak robi mężowi żarcie do pracy jest oblewana łajnem.

A to nie była to co udaje, że jest trad-wife a w rzeczywiśtości zarabia na tych filmikach? :E 

Spotkałeś się z filmikami gdzie Kobiety są obrażane za to ile zarabiają?

Nawet na tym forum padały komentarze, że zarabiaja za dużo i nie nadają się do pracy :) 

Czy spotkałeś się z filmikami gdzie Kobieta jest wyszydzana za to, że ma łysienie plackowate?

A za małe cycki, cienkie włosy czy piegi - to już jak najabrdziej znajdziesz :) 

Czy dużo jest kontentu omawiającego kiedy Kobieta jest Kobietą, a kiedy nie?

Nie wiem, nie mam pojęcia co tu masz na myśli, ale tak - mnóstwo jest komentarzy o tym co kobieta powinna robić. Np. kanapkę facetowi. W kontencie growym mnóstwo było facetów, którzy jak przegrali z laską to krzyczeli "go make me a sandwich" "don't leave the kitchen" :) 

Jest prawdą, że jedni jadą na drugich, ale nie ma tutaj znaku równości.

Oczywiście, że jest. Ale algorytm podsuwa CI to co już widziałeś i CIę zaangażowało. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Oczywiście, że jest. Ale algorytm podsuwa CI to co już widziałeś i CIę zaangażowało. 

Bo wychodzisz z założenia, że jest kontent przeciwny... gdzie faceci obrażają kobiety tak jak one mężczyzn.

Tylko w tym sęk, że tych filmików nie ma.

Nie ma ich bo nie powstały.

Ich nie ma bo zostały usunięte przez moderacje.

Edytowane przez Szambo
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Szambo napisał(a):

Bo wychodzisz z założenia, że jest kontent przeciwny... gdzie faceci obrażają kobiety tak jak one mężczyzn.

Tylko w tym sęk, że tych filmików nie ma.

Nie ma ich bo nie powstały.

Ich nie ma bo zostały usunięte przez moderacje.

Co za bzdura ;) 

Tak jak pisałem - filmiki z "go to kitchen" sam widziałem. Bardzo mnei bawiło jak ci faceci dostawali po tyłku i płakali :E 

A jak nie ma filmików to są komentarze, artykuły i blogi. :) 

Opublikowano

Co za bzdura ;) 

Tak jak pisałem - filmiki z "go to kitchen" sam widziałem. Bardzo mnei bawiło jak ci faceci dostawali po tyłku i płakali :E 

A jak nie ma filmików to są komentarze, artykuły i blogi. :) 

Nie bzdura tylko po prostu mocniejsze materiały są kasowane.

Jedyne co zostaje to jakieś kulturalne commentary.

Czyli generalnie jak jakiś facet jest upokarzany to Cię to bawi?

W sensie mnie też bawi jak jakiś wieśniak, który nie szanuje Kobiet jest upokarzany.

Ale zejdźmy na Ziemię.

W prawdziwym świecie Kobiety, które są upokarzane przez Przystojnych Misiaczków upokarzają potem Porządnych Facetów.... częsty przypadek. Dlatego ja poniekąd rozumiem ich frustrację.

Problem jest z tym, że powinni radzić sobie z tą frustracją w ciszy, bo wylewanie hejtu w internecie to nie jest dobry pomysł.

• Like 1
Opublikowano

Nie bzdura tylko po prostu mocniejsze materiały są kasowane.

Jedyne co zostaje to jakieś kulturalne commentary.

Czyli są tworzone :) 

Czyli generalnie jak jakiś facet jest upokarzany to Cię to bawi?

W sensie mnie też bawi jak jakiś wieśniak, który nie szanuje Kobiet jest upokarzany.

Co? Bawi mnie to, zę jak przegrywał w grę z dziewcyzną to uciekał do takich odzywek.

Uważasz, że przegranie w grę z dziewczyną to upokorzenie? Czemu? Gdzie tu widzisz upokorzenie? 

Ale zejdźmy na Ziemię.

W prawdziwym świecie Kobiety, które są upokarzane przez Przystojnych Misiaczków upokarzają potem Porządnych Facetów.... częsty przypadek. Dlatego ja poniekąd rozumiem ich frustrację.

Yyy, fajne uproszczenie, ale nie. :) 

Prawdziwy świat to nie tik-tok, a o tym ciagle się tu zpaomina ;) 

Problem jest z tym, że powinni radzić sobie z tą frustracją w ciszy, bo wylewanie hejtu w internecie to nie jest dobry pomysł.

No nie, nie jest to dobry pomysł, dlatego ten wątek jest tak bardzo bezsensowny :) 

Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No nie, nie jest to dobry pomysł, dlatego ten wątek jest tak bardzo bezsensowny :) 

Co jest bezsensownego w dyskusji na temat relacji męsko-damskich?

Dobry temat do wymiany poglądów.

Opublikowano

Co jest bezsensownego w dyskusji na temat relacji męsko-damskich?

Dobry temat do wymiany poglądów.

Bo tu nie ma dyskusji, a wylewanie frustracji i wrzucanie materiałów które mają wzbudzić kontrowersje i esktrapolowanie tego na całośc kobiet :) 

Moemy dyskutowac, ale nie na filmiki o szonach z tiktoka ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie takim. Ale w ubiorze ewidentnie sugestywnym już tak. Zresztą nie chodzi tylko o ubiór, a o zachowanie. Kuzyn ma córke materialistke (po matce zresztą). Moja chrzestna a jej babcia, dała jej 2 koła na 18. Jako była pracownica fizyczna nie ma tej emerytury wysokiej więc to nie były dla niej takie drobne. Inni członkowie rodziny też się nie popisali, bo dziewczyna wymarzyła sobie, że dostanie Opla Insignia na 18. Nie pamiętam co ona naciskała wszystkim. Coś o śmierdzących drobnych. 

Mi by chyba było łatwiej utopić się w własnej silnie próbując powiedzieć coś takiego do babci, no ale dziewczę, które najwyraźniej "między wysoko" nie ma z tym problemu.

Zresztą, nie twierdzę, że to jest, przynajmniej w liczbach względnych, jakieś wielkie zjawisko. Ale jest i nie wiedzę powodu, aby "szmatą" nie powycierać podłogi. Zwłaszcza że najwyraźniej w drugą stronę to również działa bardzo sprawnie. Co ciekawe najwyraźniej słowo "incele" częściej pada z męskich ust a nie żeńskich.

wrzucanie materiałów które mają wzbudzić kontrowersje i esktrapolowanie tego na całośc kobiet :) 

Zamiast klasycznego "brednie", "bzdury" wrzucaj materiały które temu przecz. W ten sposób realnie podniesiesz poziom dyskusji. "Bredniebzdury" pełnią głownie funkcje prowokacyjną. 

• Like 1
Opublikowano

Nie takim. Ale w ubiorze ewidentnie sugestywnym już tak. Zresztą nie chodzi tylko o ubiór, a o zachowanie.

W sensie takim na którym było napisane, że jest wolna jak jesteś bogaty?

Kuzyn ma córke materialistke (po matce zresztą). Moja chrzestna a jej babcia, dała jej 2 koła na 18. Jako była pracownica fizyczna nie ma tej emerytury wysokiej więc to nie były dla niej takie drobne. Inni członkowie rodziny też się nie popisali, bo dziewczyna wymarzyła sobie, że dostanie Opla Insignia na 18. Nie pamiętam co ona naciskała wszystkim. Coś o śmierdzących drobnych. 

Ale wiesz, że to się wsórd młodych facetów też zdarza? Ta roszczeniowosć nei jest - moim zdaniem - powiązana z płcią. 

Mi by chyba było łatwiej utopić się w własnej silnie próbując powiedzieć coś takiego do babci, no ale dziewczę, które najwyraźniej "między wysoko" nie ma z tym problemu.

To kwestia raczej młodszego pokolenia niż płci. 

Zresztą, nie twierdzę, że to jest, przynajmniej w liczbach względnych, jakieś wielkie zjawisko. Ale jest i nie wiedzę powodu, aby "szmatą" nie powycierać podłogi. Zwłaszcza że najwyraźniej w drugą stronę to również działa bardzo sprawnie. Co ciekawe najwyraźniej słowo "incele" częściej pada z męskich ust a nie żeńskich.

No i ok, ja też widzę, że pojawiają się takie jednostki. Ale to nie są - na Bora666 - wszystkei kboeity na tym świecie. :)