Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie, a może ten cały content, który jedzie po facetach to tylko i wyłącznie gwarancja kliknięć i wyświetleń?

I  w ogóle to Ciągle są te same laski, które chodzą na te randki z jakimiś kretynami, potem na nich marudzą... i ten cykl co chwile się powtarza.

Opublikowano
4 minuty temu, Szambo napisał(a):

Wiecie, a może ten cały content, który jedzie po facetach to tylko i wyłącznie gwarancja kliknięć i wyświetleń?

I  w ogóle to Ciągle są te same laski, które chodzą na te randki z jakimiś kretynami, potem na nich marudzą... i ten cykl co chwile się powtarza.

Docelowo część tych lasek które nagrywają te filmiki, robią to właśnie dla hajsu. Wyświetlenia, komentarze, lajki, jakieś donejty. Niektóre nawet wydają książki i otwierają serwisy, koła sfrustrowanych kobiet.

Możliwe, że to jest żyła złota, bo kontent jakby trafia do obu płci. Faceci są wku*wieni i generują wyświetlenia i komentarze, bo jakaś baba ciągle po nich jedzie. Kobiety za to są zachwycone, bo mają kącik do hejtowania facetów. Perpetum mobile niemalże. 

Opublikowano
24 minuty temu, Szambo napisał(a):

Część tak, część robi to na serio. Sam znam jedną pannę, zaraz 30 lat, ciągle narzeka ale wybiera samych bogatych albo playboyów, a potem płacz... 

Opublikowano
Godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Możliwe, że to jest żyła złota, bo kontent jakby trafia do obu płci. Faceci są wku*wieni i generują wyświetlenia i komentarze, bo jakaś baba ciągle po nich jedzie. Kobiety za to są zachwycone, bo mają kącik do hejtowania facetów. Perpetum mobile niemalże. 

perpetum debile jak coś.

• Thanks 1
Opublikowano
Cytat

Maciej Rybus pozostał w Rosji po rozpoczęciu pełnoskalowej agresji tego kraju na Ukrainę. Argumentował swoją postawę dobrem rodziny - jego żona to Rosjanka, a dzieci mówią po rosyjsku. Były reprezentacyjny obrońca podkreślał, że dla najbliższych zrobiłby wszystko. Okazuje się, że ta zasada nie działa w obie strony. W małżeństwie piłkarza nastał kryzys, który zakończył się rozwodem.

Cytat

W 2024 roku Rybus wziął udział w uroczystych obchodach Dnia Zwycięstwa. Można było zobaczyć go z przypiętą wstążka św. Jerzego, uważaną za symbol rosyjskiego nacjonalizmu.

I tak to się kończy, jak z kranu przestają płynąć ruble :D Od kilku lat bez klubu i pieniędzy, teraz gra z jakimś amatorami.

ZmU4MmJldQw0VjteZRd4GXcObwQjTnZPIBZ3T2UP

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@ghostdog

@AndrzejTrg

A co miał zrobić? Porzucić dzieci? 

A czy gdzieś napisałem aby porzucać dzieci? Jak zwykle próbujesz już Swoją narrację wprowadzać.

Odciąć się od rusków a jakikolwiek możliwy sposób, ale nie, kasa była ważniejsza, i jeszcze rok temu składać kwiaty w parku zwycięstwa...

Mógł się przenieść gdzie indziej i grać, ale co zaważyło na to że grał w kacapowie? W 95% pieniądze. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
12 minut temu, Decus napisał(a):

Może Ty nam powiesz, ekspercie, teoretyku. Który to nie był stroną na rynku matrymonialnym od kilkunastu lat. 

Ty do mnie piszesz? W kwestii dzieci i małżeństwa to teoretykiem jesteś chyba ty ;) 

5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

A czy gdzieś napisałem aby porzucać dzieci? Jak zwykle próbujesz już Swoją narrację wprowadzać.

Odciąć się od rusków a jakikolwiek możliwy sposób, ale nie, kasa była ważniejsza, i jeszcze rok temu składać kwiaty w parku zwycięstwa...

Mógł się przenieść gdzie indziej i grać, ale co zaważyło na to że grał w kacapowie? W 95% pieniądze. 

Ale jak sobie to wyobrażasz? Miał te dzieci porwać? Jak został z nimi to musiał krakać z nimi. Nie zdziwiłbym się gdyby i służby się tym interesowały i miał ciekawe odwiedziny. To dziki kraj pod tym względem. On ze względu na rodzinę znalazł się w sytuacji Obra dobrego wyjścia.

A przenieść musiałby się sam. I w tym problem. 

Opublikowano (edytowane)

Jakby go jego wybranka kochała to by poszła z nim, widząc co się zaczęło dziać od 2022 roku. Na brak ofert nie narzekał, także że został w rosji było jego decyzją i czy to było ze względu na dzieci, pewnie też. Ale w takim kraju dobro dzieci jest chyba inaczej traktowane... taaa zabijamy Ukraińców aby dzieciom było lepiej :E borok rozum.

"Maciej Rybus: lubię życie w Rosji, w MoskwieNie pod wpływem nacisków ludzi czy wpisów w internecie, ale zgodnie z moim sumieniem. Lubię życie w Rosji, w Moskwie. Szybko się tam zaaklimatyzowałem, poznałem język, ludzi, którzy są moimi przyjaciółmi. Rodzina czuje się tam komfortowo"

Lubię patrzeć jak moi przyjaciele mordują innych ludzi, na to wychodzi. 

Teraz został z ręką w nocniku, tak się kończą jakiekolwiek stosunki z ruskimi. Teraz może jakieś wnioski wyciągnie, ale już jest za późno. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
19 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@ghostdog

@AndrzejTrg

A co miał zrobić? Porzucić dzieci? 

Jak wybuchła wojna to UEFA/FIFA wprowadziły jakieś przepisy, że piłkarz może rozwiązać kontrakt z kacapami, bez płacenia kar klubowi. Wszyscy co mieli rozum pouciekali z tego grajdoła. Rybus "poświęcił" się dla rodziny a teraz został na lodzie. Raczej Polak przed ruskim sądem nie miał szans na sprawiedliwy podział majątku. Rybus jest młodszy np. od Grosickiego. Spokojnie mógł spakować manatki, zabrać miss ruskich stepów, dzieciaki i zaczepić się w naszej lidze. Jakiś przeciętny klub pewnie by go zakontraktował. Tak to jest jak "dupa" przysłoni świat i logiczne myślenie.

• Upvote 5
Opublikowano
21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jakby go jego wybranka kochała to by poszła z nim, widząc co się zaczęło dziać od 2022 roku. Na brak ofert nie narzekał, także że został w rosji było jego decyzją i czy to było ze względu na dzieci, pewnie też. Ale w takim kraju dobro dzieci jest chyba inaczej traktowane... taaa zabijamy Ukraińców aby dzieciom było lepiej :E borok rozum.

Ale ignorancja :) 

Wiesz, że te ruskie odpadki patrzą na to wojnę zupełnie inaczej? Ona też. I jestem głęboko przekonany, Że wiedział iż w Polsce nie będzie dla jego rodziny bezpieczeństwa.

21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

"Maciej Rybus: lubię życie w Rosji, w MoskwieNie pod wpływem nacisków ludzi czy wpisów w internecie, ale zgodnie z moim sumieniem. Lubię życie w Rosji, w Moskwie. Szybko się tam zaaklimatyzowałem, poznałem język, ludzi, którzy są moimi przyjaciółmi. Rodzina czuje się tam komfortowo"

Lubię patrzeć jak moi przyjaciele mordują innych ludzi, na to wychodzi. 

Teraz został z ręką w nocniku, tak się kończą jakiekolwiek stosunki z ruskimi. Teraz może jakieś wnioski wyciągnie, ale już jest za późno. 

Zrobił co było najlepsze dla jego prosiaka w tamtym czasie.

20 minut temu, ghostdog napisał(a):

Jak wybuchła wojna to UEFA/FIFA wprowadziły jakieś przepisy, że piłkarz może rozwiązać kontrakt z kacapami, bez płacenia kar klubowi. Wszyscy co mieli rozum pouciekali z tego grajdoła. Rybus "poświęcił" się dla rodziny a teraz został na lodzie. Raczej Polak przed ruskim sądem nie miał szans na sprawiedliwy podział majątku. Rybus jest młodszy np. od Grosickiego. Spokojnie mógł spakować manatki, zabrać miss ruskich stepów, dzieciaki i zaczepić się w naszej lidze. Jakiś przeciętny klub pewnie by go zakontraktował. Tak to jest jak "dupa" przysłoni świat i logiczne myślenie.

Wlansie myślę, że miał wyjście zostać albo porzucić rodzinę. Dlatego został.

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Wlansie myślę, że miał wyjście zostać albo porzucić rodzinę. Dlatego został.

Z ciekawości przejrzałem na szybko profil IG tej Lany i to jest "kobieta luksusowa". Tam gdzie pieniądze, tam ona. Jak piłkarz zmienia klub i kraj to nie ma problemu, żona czy kochanka idzie za nim. No chyba, że Rybus myślał, ze operacja specjalna będzie trwać te 3 dni i będzie po sprawie. Przecież ruskie kluby od rozpoczęcia wojny nie grają w europejskich pucharach a ich liga siadła finansowo. Dzieci są małe, więc będzie płacił alimenty jeszcze bardzo długo. Pewnie aż mu się oszczędności skończą.

• Upvote 2
Opublikowano
16 minut temu, ghostdog napisał(a):

Z ciekawości przejrzałem na szybko profil IG tej Lany i to jest "kobieta luksusowa". Tam gdzie pieniądze, tam ona. Jak piłkarz zmienia klub i kraj to nie ma problemu, żona czy kochanka idzie za nim. No chyba, że Rybus myślał, ze operacja specjalna będzie trwać te 3 dni i będzie po sprawie. Przecież ruskie kluby od rozpoczęcia wojny nie grają w europejskich pucharach a ich liga siadła finansowo. Dzieci są małe, więc będzie płacił alimenty jeszcze bardzo długo. Pewnie aż mu się oszczędności skończą.

A ja myślę że on miał lepsze pojęcie o tym jaka ona jest niż ty na podstawie insta 

Przynajmniej próbował być dla tych dzieci . Ja go za to potępiać nie mogę.

Opublikowano

Zależy jaka jest matka, jak będzie mentalnie ruską z krwi i kości, to Rybus zrobił deal życia, ani żony, ani dzieci i możliwy brak lub na wyczerpaniu finanse. Zależy jakie tam klauzule małżeńskie mają. No ale tak tylko sobie spekuluję.

Cóż miał czas, grał jako tako, pewnie mógł osadzić się w dowolnym lepszym miejscu w Europie, no ale jego decyzja, wybrał jak wybrał. Czy faktycznie dobrem dzieci się kierował możliwe, ale mając możliwości grać gdzie indziej i wybrał ruskie no to każdy może sobie odpowiedzieć resztę.