Final Fantasy VII Remake Intergrade - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Pół dnia streamingi seriali a drugie pół yt w robocie. Do tego masa ludzi w drodze do pracy czy to w pociągu czy autobusie ogląda Netflixa. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Takich osób w świecie "graczy" jest 0.01% czyli ledwo promil. Bardziej graja w benchmarki, niż w gry. Podwyzszona cena mocno to jest 1999$ za 5090 i 999$ za 5080, ponieważ 5080 to zamiennik 4070Ti, która już była w podwyzszonej cenie względem swojej poprzedniczki czyli 3060Ti o blisko 50%, zatem cena jaka tu niektórzy wskazuja 1199$, oznaczałaby wzrost 50% ceny za ten sam kawałek krzemu proporcjonalnie. Warto niewarto, to już kazdy sam musi sobie odpowiedziec. Ale już nawet 10-11k zł za 5090 to jest koszmarnie wysoka cena, można za to kupić dobry komputer do gierek esportowych z jakims 7800XT albo 4070 ~5k, PS5pro, do tego VR albo TVik. Także sorry, ale to karta dla tych co maja już wszystko, dom, umeblowany, 3 samochody, 5 telewizorow, ogród, wóz kempingowy, klub nocny o dobrych obrotach, wreszcie Xboxa i PSa, wtedy mysla a co tu jeszcze mozna sobie kupic, no tak 5090 pasuje tutaj idealnie. -
Przez Adikon · Opublikowano
Mam już wcześniej założony i sam zauważyłem, że za bardzo zaśmiecam ten wątek za co przepraszam i zwijam do swojego. Mam nadzieję, że będę się mógł tutaj tylko za jakiś czas pochwalić pozytywnym zakończeniem jeśli ASRock i AMD coś ogarną 😉. Z włączonym DLSS w COD Black ops 6 jest git. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Większa wydajność i cena od 4090 Bierzesz 5090?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi