RX 7xxx (RDNA 3) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Wymiana sprzętu jarałaby mnie z samej wymiany, lubię grzebać i mieć nowinki, czy to procek, czy telefon. Tylko wiem że i tak bym nie grał bo obecnie też nie gram, mam kolejny przesyt/kryzys i nawet simracing już mnie znudził. Więcej ogrywam starszych gier lub indyków na handheldzie, a PC włączam raz na tydzień pogapić w ekran... Gdybym planował trzymać PC to tak, a ja raczej wiem że za 2-3 lata będę się pozbywał gabinetu i PC, może przeniosę ale pewnie czasu i tak nie będzie i sprzedam wszystko Więc mi się średnio takie "inwestycje" chce robić. A jak będę chciał nowego kompa, to sobie kupię bo nie o kasę chodzi. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
O matko, jaka kaszana ten ebook... W związku z tym - Chris, Budda ciekaw jestem co będzie ze Stradale, przeca oni też organizowali loterię, gdzie G klasse było do wygrania. I te,ż e-booka się kupowało, chociaż on na przebitkach wyglądał o niebo lepiej. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Dla mnie to jest kompletny brak logiki. W przypadku promila promila, gdzie faktycznie biologia zrobila 'figla' i organizm danej jednostki rozwija sie inaczej -> rozumiem ze jakies prawne kroki mozna by bylo podjac zeby na podstawie ekspertyz medycznych poprawnie (brzydkie slowo teraz) skategoryzowac jednostke. Natomiast w przypadku osobnikow, przy ktorych biologicznie nie ma zadnych wskazan, kazda taka intencja, czy juz pozniej 'prawna' ingerencja w zmiane plci powinna byc automatycznym wyznacznikiem ze osoba jest niepoczytalna i nie powinna podejmowac zadnych prawnych/wiazacych decyzji. Jest po prostu chora, a to ze czuje sie kotem, parasolka czy plcia przeciwna tylko to potwierdza. Wtedy przywilej powinien byc jeden, specjalistyczne leczenie. -
Przez huudyy · Opublikowano
przynajmniej nie udają, że plandemia nie istniała i że CoVid to był wytwór wyobraźni... -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Cześć Szukam laptopa do ~5000/6000 zł, ale nie chcę przepłacać za niewykorzystane możliwości sprzętu i potrzebuję opinii przed zakupem. Moje potrzeby: - głównie praca biurowa (Word, Excel, PowerPoint) - dużo przeglądarki podczas pisania prac, artykułów i YouTube/tutoriali, więc ekran min. 16" - czasami webinary/spotkania online (Teams/Zoom) - okazjonalne czasem w coś pogram (jakieś tanie lub darmowe ze steam). Nie jestem graczem, więc nie zależy mi żeby wszystko działało na najwyższych parametrach. - sprzęt ma służyć 6–7 lat, a przynajmniej tak bym chciał Znalazłem taki laptop: Lenovo ThinkBook 16 G8 Ultra 7 255H: https://allegro.pl/oferta/lenovo-notebook-thinkbook-16-g8-21sk008qpb-w11pro-ultra-7-255h-16-512gb-16-18240915619 Ewentualnie ten sam tylko z procesorem Core 7-240H: https://allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-thinkbook-16-g8-21sh00a4pb-core-7-240h-16gb-512gb-w11pro-3lgw-17742873894 Zainteresowałem się tym modelem, bo ma możliwość dodania więcej RAM i dodatkowego dysku w przyszłości (za te 4-5 lat), być może to przedłuży zadowalającą żywotność urządzenia., o ile wtedy już nie wymienię na coś nowszego. Czy to rozsądny wybór? A może macie jakieś inne propozycje? Dziękuję.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi