organiser 2 Opublikowano Poniedziałek o 17:28 Opublikowano Poniedziałek o 17:28 Gram głównie w cs2 i tak zastanawiałem się czy brać 7800xt czy dołożyć do 7900xt, miałem 1300 zł z punktów w empiku i dołożyłem 1974zl do 7900xt
Mar_s 287 Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Opublikowano Poniedziałek o 19:14 Do CS to taki trochę overkill, ale kto bogatemu zabroni
organiser 2 Opublikowano Poniedziałek o 19:17 Opublikowano Poniedziałek o 19:17 Wyszła mnie ta karta 1974zl 1
Mar_s 287 Opublikowano Wtorek o 05:54 Opublikowano Wtorek o 05:54 Ło panie, jak zebrałeś tyle tych punktów? Niezła cena, za 2000 to 7900 XT naprawdę nie ma konkurencji
Art385 61 Opublikowano Wtorek o 08:30 Opublikowano Wtorek o 08:30 Panowie jakby wam Radeonek walił randomowo zieloną szachownicą na 24.10.1 podczas siedzenia na pulpicie/internecie na ekran i zawieszał pceta na W11 to karta jest 100% sprawna. Z jakichś nieznanych powodów windows defender randomowo blokuje Amdssrv czy jakoś tak po ostatnich updatach. Trochę to dziwne bo izolacja powinna nie załadować drivera z dziurą a jednak ładuje a potem blokuje totalnie z czapy. Update do 24H2 zrobiony z pena rozwiązuje problem. Przesrany weekend myślałem, że mi GPU zdycha. @organiser Jezu chryste 7900XT do CS2? To tam będziesz miał pierdyliard klatek
organiser 2 Opublikowano Wtorek o 08:37 Opublikowano Wtorek o 08:37 Przesiadam się z 6700xt ktorą sprzedałem w lipcu parę dni przed wyjazdem za granicę,wróciłem dwa dni temu no i musiałem jakąś karcioche kupić żeby połupać kompa od lipca nie odpalałem jeszcze ale ja siedzę na win 10 1
Send1N 319 Opublikowano Wtorek o 09:11 Opublikowano Wtorek o 09:11 (edytowane) Akurat cs 2 jest tak samo skopany jak i GO i trzeba mieć te pierdyliard klatek do pełnej płynności, tam 300fps działa jak 150 w innych strzelankach Edytowane Wtorek o 09:12 przez Send1N
Art385 61 Opublikowano Wtorek o 11:09 Opublikowano Wtorek o 11:09 7900 XT to w pytę karta obecnie a tu kolega ją nabył za grosze to już w ogóle. 1
ODIN85 386 Opublikowano wczoraj o 05:13 Opublikowano wczoraj o 05:13 Gigabyte Radeon Rx 7800 Xt 1947zł. https://www.amazon.pl/dp/B0CGRMJF6C?tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=ppr-pl-622055226
Art385 61 Opublikowano wczoraj o 06:51 Opublikowano wczoraj o 06:51 Ktoś pewnie sprzedał bo mu na premierę Space Marine 2 crashował. Matko jaki to był fuck up. Gra AMD, która wywala sterownik AMD tego nie dałoby się wymyślić.
Karro 54 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jest bydle,niestety to jedyne co mi imponuje w radeonie do dzisiaj czesc dx11 chodzi słabo lub bardzo słabo
Send1N 319 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mnie to zawsze dziwiło dlaczego hunt showdown na radku chodził tak dobrze na dx11 jeszcze przed tegorocznym updatem silnika na dx12 taki 6950xt miał wydajność równą 4070Ti w tej gierce, różnica względem 3080 tym bardziej zwykłą 4070 była bardzo duża a gierka siedzi na cryengine tak samo jak KCD, taki crysis 3 też miał problem z wydajnością na radkach powyżej win7 i do tej pory to nie zostało ogarnięte a hunt na CE jakoś chodził i chodzi elegancko, ba miałem tylko raz problem z brakiem kropel deszczu na ekranie który został załatany po miesiacu a na NV co chwile coś się krzaczy w tej grze
Karro 54 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu To nie tylko kcd jest wiele gier np asasin origins ,odyssey Mało to na pclolu było tych tematów ze im asaasi chodzi jak quano na radeonie lub radeonie i ryzenie? Na dzisiejsze dawali z 10K na rdzeń pc tj gpu i cpu a tu 40 fps Nikt nie wstawił wyników cpu z radoenem bo było na kazde 100 fps radeona,150 nvidii
Send1N 319 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Ja wiem tylko chodzi mi o silnik że hunt jest na CE tak samo jak i kcd czy crysis a chodzi nawet lepiej niż na modelu o podobnej wydajności od nv, dlatego mnie to zastanawiało zawsze PS vegi w to nie mieszajmy Edytowane 7 godzin temu przez Send1N
Karro 54 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie grałem w hunta ,natomiast na radeonie pewnie bedzie wiecej fps w dx12 przy niepełnym gpu load lata juz grzebali by było lepiej np forza A jesli chodzi hunta dx11 moze zblokowali wyzsze detale 8 minut temu, Send1N napisał(a): PS vegi w to nie mieszajmy a czemu nic sie nie zmieniło od tego czasu ,tylko polaris był lepszy Ty np nie pograsz na 6950xt na metro LL 2033 z SSAA chyba ze z dropami na 20 fps
Send1N 319 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 13 minut temu, Karro napisał(a): A jesli chodzi hunta dx11 moze zblokowali wyzsze detale Co masz na myśli?
Send1N 319 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu W huncie nic nie jest oszukane mimo że działa na CE (a problemy z wydajnością w KCD znam) to radki sobie w tej gierce radzą i radziły jak jeszcze była do sierpnia 2024 na DX11 bardzo fajnie bez żadnych dziwnych dropów itp, zmieniając z 3060Ti mając do wydania max 3K kierowałem się głównie wyborem pod tą grę, mam tam 5900h także pograłem i na nv i na radku zarówno w dx11 jak i 12 więc trochę potestować zdążyłem ten test z hu jeszcze na dx11 był robiony:
Karro 54 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, Send1N napisał(a): W huncie nic nie jest oszukane mimo że działa na CE a skąd wiesz jaskie sa parametry w sterowniku lub ini gry.... A wklejony portal jesli chodzi o intel i nvidia jest mało wiarygodny
Send1N 319 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No jak mam 6K godzin to chyba troche się bawiłem ustawieniami i porównywałem sam ustawienia w sofcie amd też różne wrzucałem więc jak widać gra grze nie równa mimo DX11 na tym samym silniku co dla mnie też było zaskoczeniem.
Karro 54 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu te ustawienia moga być,poza twoimi suwaczkami... shadow hunt ma wysokie fps wiec bez różnicy,przynajmniej obecnie Until down na 10750H to ja ma nawet do 25 fps
Send1N 319 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Od razu widać że jesteś jurkiem z laba pod innym nickiem Edytowane 5 godzin temu przez Send1N 1
Rekomendowane odpowiedzi