Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam w connect to moze przeskoczę z shadows i 2 gierki opylę w miecha - wyjdzie 35zł wiec to uczciwa cena ;)

To czy crap sam zdecyduję . . . choć widze że wilu tutaj tworzy je tylko i wyłacznie na reckach jutuba .

Edytowane przez zozolek
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, PaVLo napisał(a):

Kolejny, który nie ma swojego zdania, tylko opiera się na innych. Zero wartości twojej opinii 💁 .  Jesteś taki sam powielacz fake 💩 newsów jak ppe

Przecież ty też nie masz swojego zdania, powielasz głupoty, które są w grze, bo nie masz gustu i zadowalasz się byle gównem. :hihot:

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano
4 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Kolejny, który nie ma swojego zdania

No jak nie mam, gunwo gra, napisalem jasno :D Gra jest tak dlugo na rynku, ze nie trzeba w nia zagrac, zeby dowiedziec sie o jje slabych i mocnych stronach, a jedyna mocna strona pozostaje tylko grafika. Totalnie zmarnowany potencjal wspanialego uniwersum. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, zozolek napisał(a):

choć widze że wilu tutaj tworzy je tylko i wyłacznie na reckach jutuba

A ty z pod kamienia wyszedles dopirero? Czasy w ktorych trzeba bylo kupic gre, zeby cos sie o niej dowiedziec sie skonczyly.   Gra tak dobra, ze nie chca jej kupowac :hihot: Nowy fenomen!

Opublikowano
42 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Przecież ty też nie masz swojego zdania, powielasz głupoty, które są w grze, bo nie masz gustu i zadowalasz się byle gównem. :hihot:

Nikt nie pytał Cię o zdanie, i smacznego skoro masz taki :kupa: gust :hihot:

Opublikowano
23 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Nikt nie pytał Cię o zdanie, i smacznego skoro masz taki :kupa: gust :hihot:

Jeżeli masz odmienne zdanie od kadjajo to coś z Tobą nie tak, taki trolujący moderator to coś nowego ale widać wznawia dyskusje w martwych  wątkach.  

Za chwilę pójdzie do AC shadows albo na gpu torlowac dalej :E

Teraz ma splita soobowosci, gówna nie tyka ale jedenak coś w tym gównie jest dobrego :)

57 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dwie rzeczy są w tej grze ok. Design lokacji i wnętrz. Muzyka.

Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Gówna nie tykam. ;)

Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Jestem fanem tego unierwesum i ta gra to gówno, które zadowoli tylko kogoś, kto nie ma żadnych wymagań.

• Like 2
Opublikowano
21 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Jestem fanem tego unierwesum i ta gra to gówno, które zadowoli tylko kogoś, kto nie ma żadnych wymagań.

I tutaj podpiszę się obiema rękami, a jakby mi je ucięli to jakbym się nauczył nogami pisać to też bym się nimi podpisał.

• Like 1