sideband 1 789 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): Grałem w demo 1h, więcej czasu nie dałem rady, bo nuda i brzydota postaci mnie odepchnęła. Też wczoraj grałem w demo typowy balas od Ubi. Do tego graficzne bida z nędzą dosłownie jakby ktoś ulepił gierkę pod poprzednią generacje konsol i dorzucił RT/PT, które wcale nie uratowało tej gry. 1
ODIN85 3 514 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Dali najgorszą planetę jako demo które ma zachęcić do kupna 1 1
jameshook93 62 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 6 godzin temu, tgolik napisał(a): Przyjdzie Kadajo a za nim reszta malkontentów i skończy się Wasza sielanka. Gra odprzestanie Wam się podobać i też dowiecie się z jutuba, że Oulaws jest zupełnie do bani. Tak samo w temacie the last of us 2 Masz myśleć tak jak ONI i ch... jak nie to zaraz jad z gardła i do skutku. 13 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dali najgorszą planetę jako demo które ma zachęcić do kupna +1, niesamowite jakie błędne decyzje popełniają i uprzykrzają życie. Edytowane 22 Kwietnia przez jameshook93
caleb59 1 635 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dali najgorszą planetę jako demo które ma zachęcić do kupna Zamysł zapewne był taki, że to Tatooine - więc każdy szanujący się fan uniwersum zaklaszcze pośladkami z radości. 1
ODIN85 3 514 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Mogli dać pierwsze godziny ale wymyślili to 3
PaVLo 923 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Pierwsza lokacja jest ciekawsza i bardziej różnorodna. Ta pustynia może nieco przekonać fanów Diuny 2
jameshook93 62 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Pustynia w tej formie którą zrobili w Outlaws była najnudniejsza dla mnie, totalnie na speedzie przeszedłem tę planetę byle stamtąd jak najszybciej uciec, pozostałe były dużo lepsze.
Stjepan 2 384 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Tatooine który ma odpowiedni klimat został pokazany w oryginalnej trylogii Lucasa, nie to coś od Ubikacji. 1
lukadd 2 920 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 56 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dali najgorszą planetę jako demo które ma zachęcić do kupna Mi akurat pustynne klimaty się zwykle podobają Ale to i tak nie ma znaczenia jaką planetę dali. Core gry, mechaniki itd. jest w całej grze podobne. Inne planety można sobie zobaczyć na youtube, że są inne W demku zobaczyć z czym się to je jeśli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości Mi się tego demka nawet nie chce ściągać. Może kiedyś jak już będę się mega nudził. Gra jest typowym średniakiem od UBI, nie jest wybitnie zła, ani nie jest dobra. Jest średnia. Można pograć, można olać. Ja olewam bo mam ciekawsze gry do ogrywania. Ostatnio sobie ściągnąłem od UBI FC6, którego do dziś nie skończyłem i może mam z 30-40% fabuły zrobionej. Ściągnąłem, aby po testować proca. Gra też jest typowym średniakiem od UBI, ale jakbym miał w coś grać od UBI dziś to już tego FC6 bym wolał dokończyć niż te nowsze SW Edytowane 22 Kwietnia przez lukadd 2 1 1
DITMD 797 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 16 minut temu, Stjepan napisał(a): odpowiedni klimat Tzn jaki?
lukadd 2 920 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): FC 6 da się skończyć w 10 minut FC5 napisy końcowe można w jakoś nawet 5 minut zobaczyć Ale co z tego jak to zakończenie nie ma nic wspólnego z przejściem fabularnym gry, eksploracją świata i gameplayem.
ODIN85 3 514 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ale to i tak Cię znudziło to nic byś nie stracił
sideband 1 789 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia FC4 też był bambol i dało się moment zakończyć grę
lukadd 2 920 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 55 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale to i tak Cię znudziło to nic byś nie stracił To ukryte szybkie zakończenie to jest tylko nic nie znacząca ciekawostka. FC5 wyjątkowo mi się podobał, chyba głównie przez ten klimat sekty i miejscówki preperskie, komiksy z ulepszeniami do zbierania jakoś całkiem przyjemnie mi się grało i skończyło tą część mimo, że oczywiście ta gra nie była w całokształcie niczym specjalnym. 1 1
JeanPepin 333 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 7 godzin temu, DITMD napisał(a): Tzn jaki? też chciałbym podpytać klimat OT to zadupie na co też Luke narzeka, więc klimat w grze oddany świetnie
kptEnter 27 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 18 godzin temu, DITMD napisał(a): Tzn jaki? To zdjęcie, które wkleił Stjepan, jak i samao Tatooine, to jedno z najpiękniejszych filmowych wspomnień z mojego całego życia. Logicznie nie da się tego wytłumaczyć, macie po prostu inne gusta :-)
Kadajo 7 433 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia To bardziej klimat kinowy, przecież to klasyczny kadr Tatooine z binary sunset. Nawet utwór Williamsa który przygrywa w tym momencie filmu ma tytuł Binary Sunset. Każdy kto wychował się na filmowych gwiezdnych wojnach będzie miał sentyment do tego kadru. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 7 godzin temu, kptEnter napisał(a): To zdjęcie, które wkleił Stjepan, jak i samao Tatooine, to jedno z najpiękniejszych filmowych wspomnień z mojego całego życia. Logicznie nie da się tego wytłumaczyć, macie po prostu inne gusta :-) No ja mam tak samo z SW ogólnie, ale skad nagle komentarz o gustach?
kptEnter 27 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia No kwestia gustu, że ludzie woleliby inną planetę w demie.
Dimazz 572 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia obecnie gra jest za 100zł z kodem legend na stronie ubisoftu 1
Phoenix. 4 743 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia https://www.ppe.pl/news/368724/star-wars-outlaws-za-darmo-epic-games-opublikowal-wiadomosc-a-gracze-wierza-w-wielka-promocje.html
michaelius33 354 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Straszny clickbait - na podstawie czcionki widać, że to coś Star Warsowego będzie, ale epic ostatnio same gnioty wrzuca więc pewnie jakiś staroć
Dimazz 572 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia lego skywalker dadzą za darmo. Kiedyś już dawali 1
Rekomendowane odpowiedzi