Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez npiotr · Opublikowano
Dzień dobry, Chciałbym na forum podzielić się swoim problemem z działaniem internetu domowego (światłowód). Przez ostatnie dwa lata miałem usługę w T-Mobile i ani razu nie miałem awarii, a u mnie na osiedlu jest światłowód Orange. Wykupiłem usługę w Orangę otrzymałem pocztą router i omówiłem się z technikiem. Zadzwonił do mnie, abym sam podłączył i router sam powinien się skonfigurować. Zrobiłem wszystko według instrukcji no i nie poszło. 1. Wizyta technika Stwierdził, że router jest popsuty i najszybciej Pan wymieni w salonie, tak zrobiłem. Wróciłem do domu podłączyłem no i działa. Działał około 24 h. Zaczęła migać intensywnie dioda w kolorze białym. Zgłosiłem awarię. 2. Wizyta technika. Wymienił router ponownie, zadzwonił do ludzi od sieci czy wizą router itp. intenet działał max 1h i znowu ta sam sytuacja. Zgłosiłem awarię. 3. Wizyta technika. Stwierdził, że mam ,,jakieś spięcie w gniazdku'' i to uszkadza zasilacz. Niby wymienił zasilacz i zmienił port i oczywiście zadzwonił gdzieś, aby sprawdzić czy widzą router w sieci. Podłączyłem pod gniazdko listwę antyprzepięciową sprawdzić czy faktycznie coś jest nie tak. Internet działał tym razem około 30h i teraz dioda miga powoli w kolorze białym. Zaznaczam, że listwa nie musiała ,,interweniować'' :). Oczywiście robiłem reset routera itp. Proszę o pomoc. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Jedni drugim na złość robią sobie -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Moze wypuszcza dla entuzjastow i funu -
Przez Misticzx · Opublikowano
Najlepsze w Diablo 2 jest to że nie można w nią grać omijając fabułę, bo walki są ściśle związane z fabułą i poznawaniem dalszej historii (która oczywiście tylko za pierwszym podejściem jest tajemnicą), a nie ten syf co odwalili w Diablo 3 a szczególnie w Diablo 4. Do tego w Diablo 2 twórcy nie uśmiercają żadnej istotnej postaci (więcej fajnie grać ponownie wiedząc że nikt dobry nie umrze), a potem twórcom fabuły padło na ten tępy łeb i zaczęli zabijać sympatyczne postacie w Diablo 3 i w Diablo 4 (Warriv, Deckard Cain, Meshif i więcej jak główna bohaterka Diablo 3). Nie wiem po co, ale trudno zrozumieć co idioci od fabuły myślą, skoro nie myślą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi