Wiem niestety Chyba najfajniesza generacja foki jak dla mnie. Piękne czasy.
Ale celowo o 2.3 nie wspominam bo z tego co kojarzę też ma swoje bolączki, już kilka historii wysranych silników w Mustangu czytałem.
Ja to nie pamiętam, kiedy ostatnio mnie jakieś choróbsko tak naprawdę fest przeorało. Covid to tylko straciłem węch na jakiś, krótki czas i przez dłuższy czas papryka mi przestała smakować Grypy to już wieki nie miałem, jedynie co, to cyklicznie zatoki ale żeby mnie tak konkretnie rozłożyło to jeszcze na studiach chyba. I ani na covid, ani na grypę się nie szczepiłem/szczepię. Za młodu, jak szczepiłem się na grypę to zawsze chorowałem, odkąd przestałem to i chorować przestałem. Dziwna zależność A nie jestem żadnym antyszczepem, po prostu mi to nie służy jakoś.
NV wrzuciła nową wersję FrameView:
https://www.nvidia.com/pl-pl/geforce/technologies/frameview/
Podobno lepiej liczy FPS przy wartościach bliskich tysiąca, ale raczej to mało istotny scenariusz I ma kilka poprawek pod kątem konkretnych gier.
@lesiu155
Obawiam się, że skoro leasing to i wymiana oleju zgodnie z książką czyli jakieś 20-30tys km bez wymiany przy 3-5k km.
Mnie tam majstry z forda mówiły, że to nie jest dobrze dla wszystkich fordowskich silników. Że do końca leasingu ma przejeździć 3-5lat i koniec. A jeśli chcemy auto zostawić dla siebie to 10tys/rok.
Rekomendowane odpowiedzi