-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
A widzisz jaka zmiana narracji, ja nie widziałem mocniejszych wyzwisk w politycznym, zazwyczaj debil, myślenie boli, kacap, szambo we łbie, prawak, lewak i synonimy. A może nie widziałem bo mamy moderację i prokuratura nie musi przyjeżdżać -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Wg mnie lepiej brać x670e chyba, że ktoś potrzebuje usb4 na coś:) Taki np Tomahawk WIFI za 1200zł, jest gpu gen5 i 1 ssd m2 gen5 + 3 gen 4 ssd m2, nic nie jest obcinane jedynie jak masz coś w pcie gen 4 slot 4 wtedy 4 slot m2 ma prędkosc gen4x2 -
Przez Winter · Opublikowano
Turlam się, turlam się, turlam się! Kredyt z płatnością do świętego nigdy. -
Przez MasterBlaster · Opublikowano
a gdzie on chce tą broń produkować. U siebie w piwnicy? To my mamy jakieś sensowne fabryki? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
I tak i nie Skoro gry sa badziewne, sperzt zyskuje marne wzrosty, wymiana kosztuje krocie to co ma byc motorem napedowym zabawy w tym wszystkim ?? Gdzie te gry gdzie wsiakasz na caly dzien bez przerwy na posilek ?? Te gry gdzie chcesz zmienic sprzet ale nie z powdu marnej optymalizacji tylko kunsztu graficznego. Tego juz nie ma po prostu dlatego kupilem tez konsole. Bede gral na dosc wydajnym PC ale rowniez n konsoli bez wyscigu o wydajnosc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi