Sprawa jest nawet bardziej złożona, ja mogę mx6 wychwalać wniebogłosy bo od 2lat na i7 6700 działa jak po aplikacji, tylko że u mnie 90% to pulpit, przeglądarka i youtube dodatkowo procesor oszczędny - ~80w stresie, gry ~50w + sensowne chłodzenie (w stresie maksymalnie 65c).
Co do GTX 275 to niestety ale ma czapkę, pasta była zmieniana przez wcześniejszego właściciela - była świeża, lepka tylko że aplikacja była zrobiona nie poprawnie - kropka na środku, a że czapka jest gigantyczna w tej karcie to spora część ihs nie było pokryta.
Nie no, Parktool ma również bardzo fajne ceny standów
Dzisiaj u mnie prawdziwa zima, będzie niedługo z pół metra śniegu jak nic, a w miejscach odsłoniętych może i z 2 razy więcej. Idealna pogoda na jakiegoś mtb z szerokimi oponami z bieżnikiem, żałuję że nie mam
Żeby 2 dni przed oficjalnym ogłoszeniem nie było żadnych przecieków, to aż dziwne. Ile było przecieków przed ogłoszeniem PS5 Pro, ile obecnie jest w temacie Switcha 2, a tymczasem w temacie 50XX totalne zero, jakieś pudełka nie wiadomo skąd i wpisy na randomowych kontach.
Rekomendowane odpowiedzi