Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Mógłby ryzykować w stanach gdzie mogę rozbebrać kartę bez utraty gwary. W polszy to ja się modliłem aby po miesiącu nie mięć pump-outa pasty i szarpania się z RMA bo do 115 stopni jest cool a że wentyle idą na pełnej ladacznicy a dobre biny do boostu skończyły się przy 85 stopniach to nie jest ważne Żryj gruz i ciesz się szrotem za parę koła Na XFX nie narzekam przez 1.5 roku karta nie straciła mi nawet złotówki na wartości dałem 4.3k z shipem i dalej tyle stoi a zakładałem, że po roku będzie latać najwyżej za 3k zł. Jak coś to nie neguje tego co tam Asrock wystrugał ot podejrzewam infestacje niektórych fabryk hindusami na co by wskazywał ciągły problem z QC kart -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Element Wojny Żebyś się nie zdziwił po slajdach. Nikt Ci tyle nie da co AMD obieca! (odnośnie GPU rzecz jasna) -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pitt_34, ja pisałem o wydajności w grach właśnie porównując do 13/14 generacji Intel'a. To powinno być dla ciebie logiczne skoro pisałem, że najważniejsza jest wydajność w programach. Nie próbuj mi wmówić, że ja każdemu bym polecił ten procesor. Tak samo ty nie poleciłbyś każdemu 9800X3D. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Mogli by się zamienić miejscami, ta pierwsza konferencja budzi o wiele mniejsze zainteresowanie. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Art385 Siedzę na 1440p i nie planuję zmienić. To jest dobra rozdziałka łącząca jakość i wydajność. @Reddzik Czyli AMD zatoczyło koło i idzie drogą zielonych. No upscaler im nie wyszedł. @cichy45 Ja się ratowałem FSR w CP2077 gdy przejściowo miałem GTX 1660. To była wersja 2.0 albo 2.1 nieoficjalnie z jakiegoś moda ale działało, robiło robotę i było dużo lepiej jak FSR 1.0 natywny z gry. A co do generatora klatek AMD - ten akurat im wyszedł.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi