azgan 445 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jeden jest całkiem nieźły,drugi bardz krótki ale można ograć z braku laku Jaka kolejność ogrywania powinna być po ukończeniu głównego wątku z podstawki?
lukadd 251 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Chyba to obojętne, ale Two Colonels wyszło pierwsze. Ja nie ograłem jeszcze tego drugiego DLC. Kupiłem sobie drugi raz Metro. Wersja Gold steam na cdkeys kosztuje 3 euro A na epicu gdzie mam premierową wersję nie ma teraz promocji i za samo DLC chcą 3 x tyle Ogram sobie chyba całość jeszcze raz bo nabrałem chrapki po testach tego zwalonego Stalkera 2 Edytowane 5 godzin temu przez lukadd
azgan 445 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu To one nie są fabularnie powiązane?
Eltik 5 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu a zeby grac dls to trzeba miec ta zwyka wersje zainstalowana? bo mam tylko enchanced ale dlc niedostepne a mam kupione
ODIN85 397 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie trzeba. Mam tylko EE i były do wyboru.
Phoenix. 304 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, azgan napisał(a): To one nie są fabularnie powiązane? Z grą są ale opowiadają dwie różne historie dalej.
Joloxx9 212 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, azgan napisał(a): Jaka kolejność ogrywania powinna być po ukończeniu głównego wątku z podstawki? Nie wolisz stalkera z A-Life?🤣 1
Joloxx9 212 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Sam zacząłem ogrywać, bo kiedyś tylko jakoś 2h pograłem.
Rekomendowane odpowiedzi