Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Wyngiel to do lokomotywy!!! Drewna urąbać i takie świeże prosto z lasu - dłużej się pali a i sąsiad pozazdrości jak zobaczy że z komina biały dym leci -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Tankietka Oby tak było. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. I myślę żę zobaczymy szybko, bo temat będzie głośny medialnie. @Alek_M Dlaczego pary/małżeństwa homoseksualne nie mogłyby mieć dzieci? Teraz mają. I właśnie są problemy z dziedziczeniem czy nawet dużą darowizną, bo od strony prawnej rodzicem jest tylko jedna osoba z pary. -
Przez Dimazz · Opublikowano
jest wyżej filmik i pisałem już jak. Musisz wbić dary sezonowe zwłaszcza asmodana na maksa wtedy lecą tony pieczęci w tym prankstery i podziemia z mitycznymi przedmiotami. W pewnym momencie będziesz miał tyle mitycznych podziemi że nie będzie chciało ci się tego robić. Jak masz repe na asmodana wbitą chodzisz na world bossy co mają resp 2h niepotrzebne pieczęci mielisz i tworzysz nowe i liczysz na prenkstery zaraz luty i coś nowego wpadnie. Liczę na amazonkę. właśnie miałem zapytać czemu paladynem nie mogę tworzyć mitycznych włóczni czy patyków pod czarodziejkę? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Jak pisze @Send1Nna 7800x3d nie da się ustawić zegarów na sztywno, będą skakać w zależności od różnych czynników. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Wychodzi na to, że najbardziej ekonomicznym autem jakie obecnie użytkuję jest dalej 300 konny Saab palący 14L gazu w mieście i 10L w trasie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi