Przeczytaj post, jest wyliczenie gdzie spada Ci rata.
Mogę dodać drugie, gdzie rata się nie zmienia ale skróca okres spłaty, poniżej:
Koszt miesięczny jest 2000zł raty hipoteki i 2000zł raty leasingu -> 4000zł miesięcznie
Proszę wykazać gdzie oszczędność tj. gdzie nadpłata kredytu zmniejsza koszt leasingu.
Logika jest bardzo prosta, nowe zabezpieczenie jest dużo tańsze.
Ta sama historia była lata temu z innymi grami od nich. Społeczność zrobiła aferę to usunęli,podobnie może być z RE4R. I tak był to bezsensowny zabieg, ponieważ grę dawno temu złamano, więc powinni całkowicie pozbyć się zabezpieczeń.
to nie tak... ja decudyje, on mi tylko powiedział że grał na takim u kolegi mu się spodobał.....( zresztą to jego kasa , ja tylko pomagam )
i widzisz wychodzi na to że opinie są podzielone , bo mój szwagier gra w CS na 34 calach i twierdzi że mu się gra mega dobrze i właśnie specjalnie taki monitor do tej gry kupił :)
W CSie to syn byłby zadowolony z ekranu 32" 1440p, sam taki niedawno kupiłem celowo bo wiedziałem co robie, przechodząc z 27" 1440p sprzętu upgrade'ować nie musiałem bo rozdzielczość została ta sama ale za to przekątna się zwiększyła a razem z nią głowy przeciwników UWQHD będzie kiepski do csa jak już było wspomniane kilka razy wyżej, jakość obrazu na 32 @ 2560x1440 jeszcze daje radę, ppi masz takie jak na 24" 1920x1080
Rekomendowane odpowiedzi