Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Zrób format, kup oryginał, komputer podziała lata bez najmniejszego problemu. Zamykam. -
Przez keiw · Opublikowano
To już jest w sumie indywidualna sprawa. Ważne, że jest to akurat opisane. Jednak brak zdjęć realnego produktu, niezgodność specyfikacji z ID Lenovo, to już powinno zastanowić. W tym wątku już było napisane na co zwrócić uwagę. Sam swojego kupowałem na OLX. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Ja na ten przykład FM/8 to na kierownicy, FH tylko pad W Horizon fajnie się jeździ na kierownicy, ale tylko tak żeby pojeździć, w wyścigu nie daję rady I co mi pan zrobisz -
Przez d3zet · Opublikowano
Na sprzedaż obudowa firmy beQuiet! model Pure Base 500 z oknem z hartowanego szkła. Stan bardzo dobry. Na górę możliwość zamontowania dwóch rodzai nakładek magnetyczny - wyciszająca lub poprawiająca przewiew. Dodatkowo dorzucam akcesoryjny mesh front, dokupiony na oficjalnej stronie beQuiet za 120 zł. Idealna opcja jeżeli ktoś chce poprawić przewiew skrzynki lub zamontować AiO na froncie. Ze względu, że sama skrzynka nie ma podłączenia to paski LED w akcesoryjnym froncie nie mają możliwości podłączenia. Do zestawu dorzucam oczywiście wszystkie śrubki które były w zestawie, brakuje jedynie jednej opaski rzepowej na kable. Skrzynka zawiera dwa fabrycznie zamontowane wentylatory 140mm. Preferuje raczej odbiór osobisty, ze względu na to, że nie mam oryginalnych styropianów, a nie mam trochę pomysłu jak to zapakować oryginalny karton posiadam. W przyszłym tygodniu (wtorek) będę na śląsku - Katowice i okolice, mogę podrzucić. https://www.olx.pl/d/oferta/obudowa-be-quiet-pure-base-500-z-oknem-i-dodatkowym-frontem-CID99-ID13oamb.html?bs=olx_pro_listing Cena oczywiście do nego.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi