Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Filip454 · Opublikowano
Spoko, nie ma problemu Nie wiem czy czytałeś instrukcję do końca (sam napisałeś skrypt to nie musiałeś), ale poruszam w niej temat dodawania i edycji linków w pliku wykonywalnym uruchamiającym Monolith, stąd załącznik to must-have. @Dermi, przecież samo utworzenie listy linków jest dla niektórych skomplikowane. Bardzo chciałem, żeby wszystko było jak najprostsze i wytłumaczone łopatologicznie. Za dużo grzebania, wpisywania komend osobno do instalacji Monolith. Chciałem po prostu wszystko skonsolidować w jednym miejscu. User pobiera, wypakowuje, czyta instrukcję, sam sobie wszystko wpisuje i ustawia, a przy okazji się uczy logiki całego procesu w 10 minut. Rzeczywiście No cóż, muszę przestać pisać po nocach i wtedy będę miał rachubę czasu Wybacz Tomcug za bałagan... -
Przez Godlike · Opublikowano
Panowie a jak to jest z waszymi Oledami jak monitor się uśpi (tak w windzie mam ustawione że po 10 min), też długo czekacie aż się pojawi obraz po wybudzeniu (u mnie około 10 sekund) ? Bo u na moim MSI coś długo to trwa na iiyamie VA czy LG IPS to było dużo szybciej i nie wiem czy oled tak ma, czy kwestia jakiegoś parametru w ustawieniach monitora? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Tak mówi tylko Flightbomber. Jak jest naprawdę, to zaraz przeciekną nekrologi.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi