Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Wiecie co mi się spodobało - taki detal mały, może mało istotny ale wlazłem na wieżę radiową w początkowej wiosce i patrzę na horyzont a tam autentycznie widać miejscówki w oddali, w tym nawet samą elektrownię. Nie przypominam sobie drugiej gry z tak dalekim renderem rysowania odległości. -
Przez Zachy · Opublikowano
Pierwszy kontakt i ustawy - z gene na nova przenioslem wszystko 1:1 Z nova na hero? Zapomnij o stabilności. 0606 bios o dziwo bootowal i dzialal stabilnie z 8000 gdm, ale zachcialo sie nowszego i klops chwilowo. Ciagle siedzi mi w głowie zeby probowac zlapac stabilnosc na 0505, gdzie latency nie jest zrabane, to ten sam branch co Twojego 2505 prawdopodobnie. Taichi lite byla po 1800. No zjechalo -
Przez Umpero · Opublikowano
Ja na razie testuję niższe VSOC dla obecnych nastawów. Na razie częściowo sprawdziłem dla 1.24 i było ok. Zszedłem do 1.23 i póki co to testy na razie bez błędów. Temperatury na procu też o jakieś 2 stopnie niższe. -
Przez azgan · Opublikowano
Ty się zafiksowałeś na długości a ja pisałem że robię uninstall bo mam już dosyć po tym co zobaczyłem bez jej kończenia więc nie miałem ochoty na więcej nawet gdyby to było 100h. Kamilu zasugerowałeś że bez dokończenia gry która zwyczajnie nie zachęca do tego, opinia jest mało miarodajna gdzie już ktoś wcześniej odpowiedział Ci że czyta dużo książek i nie musi kończyć każdej żeby wiedzieć czy jest dobra. Bardzo Cię proszę nie baw się w drugiego Alka, ja rozumiem że bawisz się dobrze praktycznie przy większości nowych gier i jest to Twoja pasja ale staraj się być odrobinę bardziej obiektywny 😉. -
Przez lukadd · Opublikowano
Death Stranding lata jak głupie w 4k i do tego jeszcze wygląda
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi