Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, DarkeVo napisał(a):

To mogliby już opuścić to 500 żeby był równy tysiączek 🤭  trochę zabawy z nią będziesz miał ale za te pieniądze 😂

19 godzin temu, RyszardGTS napisał(a):

Trzymam kciuki za 400zł

Zgodzili się na kwotę 400 zł.

RX 7800 XT Creased Edition za 1100 zł

4pv23s.png?a481056

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Faktycznie.

Mnie zawsze zastanawiało jak ludzie zbijają tak mocno te ceny, ja jak wchodzę to mam drogo, a monetami to jakieś grosze jestem w stanie zbić, i w sumie rzadko z tego powodu tam kupuję.

Kupiłem tam programator to przysłali pogięty i oddali kasę, i pastę LK-17 czy jakoś tak która degraduje się w 2 miesiące  :) 

Opublikowano

Jak to jak siedzimy na stronach z dealach z innymi żydami i lurkujemy neta w poszukiwaniu okazji. Żadko kiedy kupuje coś za średnią cenę najczęściej -30-50%. Niestety kupuje też masę nie potrzebnego gówna w ten sposób. Kiedyś goniłem ale w związku z zezwierzęceniem kupujących w kraju mam teraz w drugim pokoju magazyn na kupiony sziteks.  

Opublikowano (edytowane)

4 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Które gry mocno cisną kartę? 

Metro Exodus EE to gra która wyciska największą ilość W z karty.

edit. Juz wyżej padła ta opcja.

Edytowane przez ShaDow_Pro

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Rodzice jak odchodzili na emeryturę, to jedno miało emeryturę w wysokości połowy średniej krajowej, drugie w wysokości 3/4 średniej krajowej mówię o stanie na rok, w którym odchodzili. W ciągu ostatnich kilku lat te świadczenia w stosunku do średniej krajowej uległy znacznej dysproporcji, przez co z 3/4 średniej krajowej zrobiła się niecała połowa, a z połowy prawie 1/4 w stosunku do średniej. Także tak, świadczenia wyraźnie są niższe i nie rosną w tempie, które pozwoliłoby utrzymać ten sam poziom, co przy rosnących cenach jeszcze bardziej wpływa na obniżenie standardu życia.    Uważam, że tak. Pracodawca niechętnie podnosi wynagrodzenia, które były wyższe niż najniższa krajowa, czego efektem jest gonienie wynagrodzeń przez najniższą krajową i "ucieczka" średniej krajowej.  Jest robot, bo kupiłem 5 lat temu w promocji, teraz nowego bym nie kupił, a odkurzacz pionowy za 500 zł to nie luksus.  Lodówka ma 20 lat, ale daje radę jeszcze w mrożeniu kostek lodu w woreczkach czy pojemnikach, pralkę trzeba było nową kupić, bo starej już po prostu nie opłacało się naprawiać, a i tak służyła jakieś 17 lat. Grzejnik w łazience robi za suszarkę   Zmywarki też nie ma. Tak, bo naprawy coraz droższe. Samochodem tylko służbowym w celach służbowych, prywatnie komunikacją miejską i zbiorową.   Komputer robi za wszystko i póki co wymieniany raz na 12 lat. Nagłośnienie tak jak zakupiłem 14 lat temu, tak jest do dziś. Konsoli nie ma, wakacje są dużym wydatkiem, dlatego jak jest jakiś wyjazd to tak do 5 dni i to tam, gdzie można się dostać bez samochodu.   I patrząc na to co szykuje się w wielu branżach w 2025 roku, to z mojej perspektywy lepiej trzymać się tego co mam, bo na obecny czas wolę mieć mniej ale pewne.   Także bierz pod uwagę, że są różne sytuacje i to że ktoś ma nowszy sprzęt czy zrobił jakiś remont, to nie oznacza, że żyje mu się lepiej i ma wyższy standard, bo tak na prawdę da się to ocenić dopiero po tym ile na to pracował, albo ile to będzie spłacał. 
    • Byłeś, widziałem długo po pojawieniu się pierwszych 404
    • No mi się na przykład tak polepszyło, że pracując na średnim stanowisku urzędniczym zarabiam 200 zł więcej od pani sprzątaczki. Gdzie odpowiedzialność za pracę i wykonaną dokumentację jest na zupełnie innym poziomie, ale o tym chyba nie trzeba pisać. Ba, dzięki Pan PiS przez jakiś czas moje wynagrodzenie było zupełnie zrównane z minimalną. Mój pracodawca, czyli państwo, miało zupełnie w dupie godziwą zapłatę za odpowiedzialne stanowisko, bo wolało pokazywać, że dba tylko o tych najbiedniejszych i najmniej wykształconych. Niech o nich dba, ale niech przy tym nie zapomina o reszcie swoich owieczek. I tak przez kilka lat pluli mi w twarz. Kamiński ani razu nie wypowiedział się o mojej grupie pracowniczej (wiadomo czym wolał się w tym czasie zajmować) i dopiero teraz jest jakieś większe zainteresowanie, bo Siemoniak nawet powołał ostatnio zespół do poprawy naszych warunków pracy. Nawet, o zgrozo, spotkał się kilka razy ze związkami zawodowymi, co za poprzedniej władzy było nie do pomyślenia, bo tam szedł tylko piękny przekaz propagandowy, że dbamy o wszystkich. To była tak zwana trzecia prawda, ale dla mnie ta prawda jest inna, to za obecnej koalicji dostałem póki co największą podwyżkę. Dlatego zawsze nóż mi się w kieszeni otwiera (pozdro Janusz), jak ktoś mi wpiera, jak to za PiSu było cudownie i jak dbano o wszystkich. Jedyne co PiS zrobił, to tylko przyzwyczaił ludzi do rozdawnictwa, co będzie się nam odbijało czkawką przez kolejne długie lata.
    • Jak u Was samopoczucie? Ja nie spałem przez to i popełniłem błąd, ale chociaż zobaczyłem pierwsze 404 tak jak @Camis   To było chyba najłagodniejsze pożegnanie, jakie przechodziłem w Internecie Poważnie
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...