Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-zaoferuje-w-pelni-kanoniczne-wybory-ubiso/zf2bb45 -
Przez trepek · Opublikowano
O skuerwesyn, suszyć włosy odkurzaczem pionowym to tylko może zrobić łysy człowiek -
Przez Gret · Opublikowano
Z tym craftem to też jest średnio. Rolluję każdą ilość currency jaka mi wypada i nie dostałem jeszcze nic sensownego, na 40lvl mam przedmioty w większości z 1 aktu. Ale nie narzekam bo mimo takiego słabego gearu nie mam problemu progresować dalej. No i też co innego zbalansować kampanie a co innego endgame. Gdzie podobno na mapach leci już bardzo dużo wszystkiego. Co do unikatów to czytając wasze posty że do 2-3 aktu nic wam nie leci to u mnie jest zgoła inaczej mam przy końcu 3 aktu mam z 10 uników, co prawda same niskiego poziomu i do niczego się nie nadające ale... -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Możesz mieć rację Istnieje duże prawdopodobieństwo, że skończy się jak zawsze czyli: -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Trenowanie masz pod BIOS a nie pod windows I tak samo będziesz zmieniał jak parametry cpu w locie. Ale dla mnie osobiście nigdy tego nie wgram i nie używałem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi