Pentium D 179 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu @Mar_sTo opowiadaj. Jak się czujesz z tym, że zapłaciłeś więcej za prawie taką samą wydajność, ale przynajmniej masz mniej vramu? 1
Mar_s 598 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Świetnie! Gdyż jak dobrze pójdzie to dopłata wyniesie mniej niż 100 zł, a poza tym nie mam wcale pewności że ją zatrzymam Wziąłem specjalnie z dostawą na środę żeby mieć więcej czasu na zwrot, spokojnie przeczekam na niej konfę AMD i NV, i najwyżej anuluję zwrot jak nic ciekawego nie będzie
Pentium D 179 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Jak tylko 100 zł skoro nowy gigabyte 7800 xt jest za 2200 a najtańsza 4070 super za 2700 zł
Mar_s 598 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja nie kupiłem za 2200, i nie sprzedałem za 2200, tylko taniej, podobnie kupiłem 4070S Kurde, rynek psujom, ładnie tych kart nabrał: https://allegro.pl/oferta/indiana-jones-i-wielki-krag-kod-z-gra-wersja-pc-steam-17008957338 Jakbym za tyle pchnął gierkę to by mnie 4070S wyszedł 1985 zł
Send1N 573 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak to zrobiłeś że tak tanio nabyłeś 4070S?
Mar_s 598 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Send1N Nabyłem outlet za 2265 zł, na który przyznano mi CB w wysokości 100 zł, oraz przysługuje mi kod na grę Indiana Dżons i porcelanowy krąg (jakoś tak), o wartości jak widać powyżej przynajmniej 180 zł. 1
Send1N 573 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kombinacje takie że nawet sam legendarny pentiak by się nie powstydził
Mar_s 598 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gdzie mi tam do Miszcza Cebula! Jestem tylko skromnym akolitą!
Rekomendowane odpowiedzi