Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że wybierze jakiegoś specjalistę typu Brzęczek i zacznie się nagonka na całe to PZPN jeszcze większa. Lubię patrzyć jak świat płonie :E

Edytowane przez bleidd
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czym ludzie się podniecają. Teraz remis to nam spadł z nieba. Holandia miała tyle szans na lepszy wynik ale widać, że nie potrafili skutecznie wykończyć akcji. Pewnie uznali, że my nie damy radę strzelić. Zobaczymy co będzie w niedzielę.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

dla nas ten remis to jak wygrac, nikt nie oczekuje od slabych druzyn mistrzostwa swiata,

dla slabej druzyny taki wynik z Holandia jest calkiem niezlym osiagnieciem,

PS turbo grosik jednym z lepszych reprezentantow w 2025 roku,

to wiele mowi o naszej kadrze XDDDDDDDDDD

Edytowane przez kubikolos
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ghostdog napisał(a):

Nie wiem czym ludzie się podniecają. Teraz remis to nam spadł z nieba. Holandia miała tyle szans na lepszy wynik ale widać, że nie potrafili skutecznie wykończyć akcji. Pewnie uznali, że my nie damy radę strzelić. Zobaczymy co będzie w niedzielę.

Ale tak jest zawsze, wejdziesz na jakiegoś oneta to tam zachwyty jakby MŚ wygrali..., to jest tak żenujące że głowa mała. I "Awans! Oto miejsce Polski w rankingu FIFA po meczu z Holandią" awans awruk, wyprzedziliśmy Algierię :E no jprdl i jesteśmy za Rosją która chyba w ogóle w rozgrywkach międzynarodowych nie bierze udziału... 

A w niedzielę, wpierdziel od Sisu i szybko będzie powrót na ziemię :D 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

Jan Urban o ramach wrzuconych na murawę:

"Takich sytuacji nie powinno być! Proszę sobie wyobrazić, że, że na przykład, mamy grać u siebie baraż, ale mamy zamknięty stadion i nie możemy w kraju grać, albo no nie wiem, albo połowę stadionu, no zamkną.

No nie, no. Po co to... Nikomu to niepotrzebne, no ale do niektórych to nie dociera."

Co myślicie o tych racach?

Opublikowano

Bezmózgie bydło. Wyłapać, po 50 tys. kary na głowę i dożywotnie zakazy wstępu na jakiekolwiek imprezy masowe.

Wiem jaki jest kontekst ale realizacja swojego "oburzenia" jest po prostu idiotyczna i tyle. Nic to nie da a naraża nas na karty i reperkusje ale do ich zakutych łebków to raczej nie przemawia.

Opublikowano

Tylko teraz pytanie czy to inni zaczęli grać lepiej czy my gramy już ganc wujowo?:E 

Choć tak patrząc remisujemy z "dobrą"(dobra była kiedyś teraz to jest taki cień reprezentacji kilka lat wstecz) Holandią, a zaraz ledwo wygrywamy z taką Maltą i bądź tu mądry i pisz wiersze :D czy Malta jest taka dobra czy Holandia taka słaba :E 

Opublikowano
W dniu 15.11.2025 o 09:59, bleidd napisał(a):

Bezmózgie bydło. Wyłapać, po 50 tys. kary na głowę i dożywotnie zakazy wstępu na jakiekolwiek imprezy masowe.

Nikt nikogo nie będzie wyłapywał. To jest cenny elektorat aktualnego prezydenta Batyra-Snus i przyszłej koalicji rządzącej.